Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Ontdek Paardencoaching, 3-daagse

Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Wil je verder groeien in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Stap met ons in de paardenbak! Een inspirerende workshop in een kleine groep op 2 verschillende mooie locaties.

We benutten in deze 3-daagse cursus de bijzondere eigenschappen van paarden. Zij zijn onze co-coaches en helpen ons bewust te worden van onze communicatie en persoonlijk leiderschap. De ervaring van het “’werken”’ met paarden is intens, in het hier en nu, met eerlijke en directie feedback. Deze vorm van coaching beklijft. Voor wie? Deze workshop is bedoeld voor de professional , maar ook de particulier, die nieuwsgierig is naar de feedback van paarden en geïnteresseerd is in de eigen persoonlijke ontwikkeling En voor voor de jeugdhulpverlener,(SKJ) en de arbeidsdeskundige (NVA) die zich willen oriënteren op de werking van deze vorm van krachtige coaching is deze cursus geaccrediteerd.

De eerste dag is in Wychen en de 2-daagse in Odoorn Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Intensieve en persoonlijke begeleiding. je persoonlijke thema’s en casuïstiek staan centraal.

De verschillende toegepaste invalshoeken in deze cursus zijn: Gedragsniveau/persoonlijk leiderschap: Verkenning van je leiderschap skills en persoonlijke communicatie: Hoe effectief ben je? Hoe breng je jezelf en de ander in beweging?

Intra-psychisch onderzoek: Een gevoelsmatige onderzoek van een dilemma of vraagstuk die mogelijk aan de orde is in je persoonlijk in je leven of op je werk. De oefeningen met het paard helpen je te verkennen wat een mogelijke volgende stap zou kunnen zijn voor dit dilemma/vraagstuk en/of in je persoonlijke ontwikkeling.

Systemisch onderzoek: Het is op deze dag ook mogelijk een persoonlijke vraag te verkennen middels een opstelling met de paarden. We gebruiken dan de systemische invalshoek. Je bent onderdeel van verschillende systemen( familie, vrienden, werk) met ieder hun eigen dynamiek. Deze onderzoeken we.

Data: 12 juni in Wychen. 25, 26 juni in Odoorn Kosten voor particulier: aanbieding: € 495,00 Kosten € 795,00 voor accreditatie SJH of NVA Kosten € 695,00 zonder accreditatie, bedrijfsprijs https://dcpaardencoaching.nl/wp-content/uploads/Ontdek-paardencoaching-folder20190627.pdf

Profiteren van: Ontdek Paardencoaching, 3-daagse?

Bedrijf : DC Paardencoaching
Contactpersoon : Mevr. G. Dekker
Telefoonnummer : 06-40733848
E-mail adres : info@dekkerconsult.nl
Geldig tot : 26-6-2021

Reageren op deze aanbieding in Nijmegen