workshop Asperges

Workshop het Witte Goud

Voor vele is het eindelijk zover, de asperges worden binnenkort weer volop verkocht ! Vanaf mei kunnen we lekker genieten van deze voorjaarsgroente. Het is dé seizoensgroente. Je kunt asperges heerlijk traditioneel koken, maar soms zijn ze nog smaakvoller door ze te wokken, te bakken of te stomen. Ik heb een aantal lekkere recepten verzameld waarbij het Witte Goud een speciale plaats inneemt. Want ook jij weet, beste asperge liefhebber, dat ware liefde nog altijd door de maag gaat. Nog nooit asperges klaargemaakt&hellip&hellip, dan is deze workshop een echte uitdaging !

Programma: De workshop is van 18.00 uur tot 20.30 uur. We starten met een asperge gerecht dat ik voor jullie heb bereid. Daarna gaan jullie zelf aan de slag en maakt ieder van jullie een van de recepten uit het recepten boekje klaar. En dan&hellip&hellip..heerlijk genieten van het Witte Goud. Dit alles onder het genot van een glas, hoe kan het anders, witte wijn.

Data: Er zijn twee workshops. Een op vrijdag 13 mei en een maandag 16 mei.

Aantal deelnemers: Maximaal 5 deelnemers per workshop.

Prijs: De workshop is &euro 30,00 per persoon. Hierbij zij alle ingrediënten, de wijn (fris) en het recepten boekje inbegrepen.

Aanmelden: Tot uiterlijk 9 mei 2011 !! via e-mail: atelier276@home.nl