Ontdek Paardencoaching

Ontdek paardencoaching, zaterdag 18 september in Wychen

Datum : 18 september 2021
Locatie : Wychen

Persoonlijk Leiderschap

Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Wil je verder groeien in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de werking van Paardencoaching?

Stap met ons in de paardenbak!

Feedback van paarden In de Paardencoaching maken we gebruik van de bijzondere eigenschappen van paarden. Zij zijn onze co-coaches en helpen ons bewust te worden van onze communicatie en persoonlijk leiderschap. De ervaring van het “’werken”’ met paarden is intens, in het hier en nu, met eerlijke en directie feedback. Deze vorm van coaching beklijft. Er is veel aandacht voor je persoonlijk ontwikkelingsproces. De paarden reageren op ons vanuit hun natuurlijke “zijn” en vanuit het hier en nu.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de feedback van paarden, geïnteresseerd is in de eigen persoonlijke ontwikkeling die op een veilige manier wil kennismaken met Paardencoaching. En verder ook is deze dag ook geschikt voor de professional die zich wil oriënteren op de werking van deze vorm van krachtige coaching.

We werken met een kleine groep.

Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Intensieve en persoonlijke begeleiding.

Begeleiders: Gerda Dekker, Renee Hoogen, en Maureen Ruijsch

Kosten voor 1 dag:

Particulier: € 165,00

Bedrijf: € 215,00

Opgeven: info@dekkerconsult.nl Tel: 06 40733848

www.dcpaardencoaching.nl

Actief in de Paardencoaching vanaf 2004.

Volgende workshop is op 29 oktober

Meer informatie over DC Paardencoaching