Aan den Lijve in Nijmegen

Aan den Lijve uit Nijmegen heeft geen profiel.

Wat doet Aan den Lijve in Nijmegen

Aan den Lijve is een massage uit Nijmegen. Men is gevestigd aan de Berg en Dalseweg 127. Het telefoonnummer van Aan den Lijve in Nijmegen is 06-12450897.

Is Aan den Lijve in Nijmegen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nijmegenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Aan den Lijve in Nijmegen valt onder de rubriek massage. Een massage uit Nijmegen levert onder andere :

Kunt u ook wel een beetje meer rust in uw lichaam en hoofd gebruiken in deze hectische tijd? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Mijn naam is Caroline van der Venne, het gezicht achter Aan den Lijve. Bij mij kunt u terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke holistische massage. Op deze manier komt u uit uw hoofd en maakt u weer contact met de wijsheid van uw lijf. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • Gerrit Jonker Massage

  Gerrit Jonker Massage: Een massage afgestemd op de wensen en behoefte van de klant.. Trefwoorden van Gerrit Jonker Massage : intuïtieve massage, massage bij kanker, ontspanningsmassage, diepbindweefsel massage, craniosacrale massage, massagebehandeling hoofdpijn, massagebehandeling rugpijn, massagebehandeling nekpijn, massage klachtenbehandeling.

  tel. 06-54200528, Cees de Jongstraat 6, 6523RG in Nijmegen

  Meer over Gerrit Jonker Massage contact website

 • Magnolia Massagepraktijk

  Magnolia Massagepraktijk is gevestigd in Nijmegen.. Trefwoorden van Magnolia Massagepraktijk : massagepraktijk, massage praktijk, ontspanningsmassage, nekmassage, rugmassage, schoudermassage, klachten behandeling, anti stress massage, anti klachten massage, massage tegen klachten, .

  tel. 024-3444281, Tolhuis 1402, 6537PB in Nijmegen

  Meer over Magnolia Massagepraktijk contact website