Aanpakken met @nneke in Nijmegen

De Nijmeegse organizer voor ruimte in huis en hoofd.

Over Aanpakken met @nneke

Aanpakken met @nneke valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Mevr. A. Nieuwland is de drijvende kracht achter Aanpakken met @nneke. Twee jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf Aanpakken met @nneke gestart nadat ik in aanraking was gekomen met de opleiding tot Professional Organizer, opruim-coach.

Ben je op zoek naar rust en ruimte in je hoofd en huis? Wil je graag een opgeruimd huis maar lukt het jezelf niet en zoek je daar begeleiding voor? Dan ben je aan het juiste adres bij Aanpakken met @nneke. Ik weet als de Nijmeegse Organizer hoe ik je door middel van een plan, precies kan helpen. Je hoeft het niet alleen te doen ik ga je daar bij helpen, door doelgericht te werken naar een opgeruimd huis. Als resultaat dat naar spullen zoeken verleden tijd is en dat de schaamte voor je rommelige huis voorbij is.

Ook biedt ik een verhuisservice voor senioren aan. Ik help senioren met kleiner gaan wonen of verhuizen naar een verzorgingshuis. Overleggen doen we samen. Het praktische en uitvoerende werk is voor mij.Hoe fijn zou het zijn met een goede start op de nieuwe woonplek? Een verhuis periode zonder stress. Thuis komen in een nieuw maar opgeruimd huis met je eigen spullen om je heen.

Daarnaast kan ik hulp bieden bij het huis opruimen na een overlijden.Het opruimen van een huis van een dierbare wat onlangs is overleden komt vaak niet gelegen. Aanpakken met @nneke biedt hulp, juist tijdens hectische en emotionele momenten. Tevreden gevoel over de afwikkeling van het huis en de boedel van een dierbare. Je voelt je met respect behandeld. Je hebt keuzes kunnen maken in wat je wilt bewaren ter herinnering aan je dierbare.

Geïnteresseerd? kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Aanpakken met @nneke. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15598095.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Aanpakken met @nneke zijn o.a. :

Nieuws van Aanpakken met @nneke in Nijmegen

e-mail opruimen

e-mail opruimen

Gisterenavond een presentatie e-mail opruimen gegeven.