Abeja Coatrimedia in Nijmegen

Abeja Coatrimedia : Coaching, training en mediation.

Over Abeja Coatrimedia

Abeja Coatrimedia valt onder de rubriek coaching uit Nijmegen.

Abeja Coatrimedia is er voor organisaties en particulieren die kiezen voor resultaatgerichte begeleiding in strijd met zichzelf of met elkaar.

Het gezicht achter Abeja Coatrimedia is Natascha Peeters. Natascha is een zelfstandig coach, trainer en mediator. Natascha heeft veel ervaring kunnen opdoen in het bedrijfsleven in diverse rollen en functies. Daardoor kan zij u goed begeleiden.

Abeja Coatrimedia biedt resultaatgerichte begeleiding aan. Is er in uw organisatie sprake geweest van magere prestaties bij uw individuele medewerkers of in uw teams? Ervaart u concentratieverlies of lusteloosheid? Dan kan Abeja Coatrimedia u helpen om hier weer boven op te komen. Abeja Coatrimedia voegt waarde toe door een resultaatgerichte training aan te bieden.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Abeja Coatrimedia? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Abeja Coatrimedia staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Abeja Coatrimedia uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Fruitlaan 45 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57022743.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Abeja Coatrimedia zijn o.a. :