Aluna Coaching in Dieren

De holistische praktijk voor vrouwen

Over Aluna Coaching

Aluna Coaching valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Verlang je naar een moment voor jezelf? Verlang je naar meer innerlijke rust? Wil je even ontsnappen aan de hectiek van je drukke baan? Ben je mantelzorger en zie je het even niet meer zitten? Is de druk en zorg voor de kinderen te hoog? Zoek je naar verlichting als het gaat over fysieke of emotionele pijn?

Zoek dan niet verder, Aluna Coaching kan je helpen!

Ik nodig jou uit in mijn praktijk voor een bijzondere innerlijke reis naar meer energie en balans in je leven. De toepassing van holistische coaching met Reiki of Chakrahealing is hierbij een krachtige combinatie, helemaal afgestemd op jouw specifieke situatie en behoefte. Het maakt de weg vrij om weer te leven vanuit je eigen kracht en behoefte. Je zult meer rust en ontspanning gaan ervaren en inzicht krijgen hoe je op verschillende manieren met jouw situatie kunt omgaan.

"De mooiste reis van je leven, is je innerlijke reis"

Reiki is een holistische methode en werkt op alle niveaus; emotioneel, fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel. Blokkades kunnen ontstaan door heftige emoties, stress en andere oorzaken. De energiestroom wordt hierdoor belemmerd. Klachten en ziektes kunnen hierdoor ontstaan.

Reiki activeert en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en geeft je altijd wat jij op dat moment nodig hebt. Het zorgt ervoor dat de natuurlijke balans in het lichaam wordt hersteld. Reiki is voor alle leeftijden!

Chakrahealing gaat uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem, dat wil zeggen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Chakra’s in het lichaam kunnen uit balans raken door negatieve gedachten of factoren uit de omgeving. Een Chakrahealing helpt om het energiesysteem in je lichaam weer in balans te brengen. De blokkades in je chakra’s worden herstelt, zodat de energie weer goed kan stromen.

Vrouwencirkel:

Maandelijks organiseer ik in mijn praktijk in Dieren een vrouwencirkel, voor 4 tot 6 vrouwen die behoefte hebben aan ont-moeten, meer bewustwording, groei en verbinding. Op donderdag 25 januari 2024 start ik met een nieuwe groep. De bijeenkomsten zijn elke 4de donderdag van de maand van 19.30-21.30 uur.

Graag aanmelden via mijn website.

Ik hoop je graag te ontmoeten.

Lisette Westenbroek

lisette@aluna-coaching.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18906483.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Aluna Coaching zijn o.a. :