Arlette afscheidsceremonies in Nijmegen

Over Arlette afscheidsceremonies

Arlette afscheidsceremonies valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Arlette Hendriks is de drijvende kracht achter Arlette afscheidsceremonies. Ik kan uit eigen ervaring zeggen hoe belangrijk een mooi afscheid kan betekenen bij het verlies van een dierbare. Om die redenen is het voor mij een eer de naasten te mogen bijstaan in een kwetsbare tijd waarin veel intieme momenten worden gedeeld.

Ik luister zonder oordeel, leef me in de ander in en toon daadkracht waar nodig is. Dit doe ik met toewijding, liefde, respect en persoonlijke aandacht vanuit de gedachte: niets moet, alles mag er zijn.

Afscheidsceremonie kan ingevuld worden op verschillende manieren. Dat kan door woorden, beelden, muziek of juist door stilte. Het kan door symbolen en rituelen. Ik ga samen op zoek met jou naar de juiste invulling. Zo komen we tot een ceremonie die past bij het geleefde leven van je dierbare en jou troost biedt.

Ook kun je terecht bij mij voor het schrijven en/of voordragen van een levensverhaal of In Memoriam en het inhoudelijk vormgeven van een gedenkmoment zoals een steenlegging of een asverstrooiing.

Ik ondersteun je en lukt het jouw niet dan neem ik het van je over. Jouw idee├źn en wensen zijn bepalend.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Arlette afscheidsceremonies. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Arlette afscheidsceremonies uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Voorstadslaan 138 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44856796.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Arlette afscheidsceremonies zijn o.a. :