Artost Artists on street in Nijmegen

Artost Artists on street uit Nijmegen heeft geen profiel.

Wat doet Artost Artists on street in Nijmegen

Artost Artists on street is een organisatie bureau uit Nijmegen. Men is gevestigd aan de Derick Huessenstraat 18. Het telefoonnummer van Artost Artists on street in Nijmegen is 06-11536916.

Is Artost Artists on street in Nijmegen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nijmegenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Artost Artists on street in Nijmegen valt onder de rubriek organisatie bureau. Een organisatie bureau uit Nijmegen levert onder andere :

Artost is een Nijmeegs organisatie- en servicebureau dat zich gespecialiseerd heeft in straattheater. Het straattheater vindt u in alle facetten van het werk van Artost. Artost levert graag maatwerk, daarbij rekening houdend met uw budget.

Artost heeft zich gespecialiseerd in straattheater, straattheater loopt als een rode draad door het werk van Artost. Het artiestenbestand van Artost is ruim en altijd groeiend, daardoor is er altijd een originele act voor u.

Artost is een Nijmeegs organisatie- en servicebureau dat zich gespecialiseerd heeft in straattheater. Drijvende kracht achter Artost is Erick van Laëthem, gepokt en gemazeld in de evenementenwereld. Eerst jarenlang op vrijwillige basis en nu al enkele jaren professioneel, hierdoor beschikt Erick over ruim 30 jaar ervaring en weet Erick als geen ander wat er komt kijken bij de organisatie van een evenement. Naast vele muziek- en cultuurfestivals en het Nederlands jongleerfestival organiseerde Erick ook op een recreatieterrein diverse themafeesten.

Tegenwoordig is Artost onder andere verantwoordelijk voor de straattheaterprogrammering tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Door de bemiddeling van straattheaterartiesten zijn ook bij de grootste straattheaterevenementen artiesten uit het Artost bestand te vinden. Artost heeft een groeiend bestand van ruim 500 acts en kan via zijn netwerk beschikken over nog eens ± 1500 verschillende acts uit Nederland maar ook van vele buitenlandse artiesten. Ongetwijfeld zijn er door Artost ook voor uw evenement geschikte acts te vinden die het evenement luister bij zullen zetten.

In alle facetten van het werk van Artost vindt u de rode draad van het straattheater terug. Of het nu gaat om winkelcentrumpromotie, bedrijfsfeesten, kindershows en -feesten, artiestenbemiddeling of een straattheaterfestival, Artost werkt meestal met straatartiesten. Deze artiesten hebben naast hun straatacts natuurlijk ook podiumacts. Op straat hebben deze artiesten veel ervaring opgebouwd als het gaat om interactie met het publiek, wat ze weer gebruiken op het podium. Dit geeft het publiek een gevoel meer betrokken te zijn bij het evenement.

Met de ervaringen die Artost heeft opgedaan kunt u erop vertrouwen dat Artost op organisatorisch en technisch gebied kwaliteit levert. Programmering, vergunningen, publiciteit, beveiliging, begeleiding en ook elektriciteit, water, kleedruimte en alles wat komt kijken bij het organiseren van een evenement van formaat wordt door Artost tot in de puntjes geregeld.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review