Beauty by Duska in Nijmegen

Gezonder en vitaler door het leven met een prachtige huid!!

Over Beauty by Duska

Beauty by Duska valt onder de rubriek schoonheidssalon in Nijmegen.

Duška Samardžic is de drijvende kracht achter Beauty by Duska. Als schoonheidsspecialiste werk ik vanuit de holistische benadering, dat wil zeggen proberen om het lichaam en een ziel in balans te brengen. Ik werk met natuurlijke, biologische producten met Eco certificaat. Deze producten zijn ontwikkeld zonder genetische manipulatie, zonder minerale oliën en zonder paraffine.

Alle schoonheidsbehandelingen worden aangepast aan uw persoonlijke behoefte en conditie. Naast dat ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben, heb ik een licentie voor het aanbrengen van permanente make-up. Al mijn schoonheidsbehandelingen stem ik af op uw persoonlijke behoefte en conditie. U kunt bij mij terecht voor uiteenlopende behandelingen.

Naast schoonheidsbehandelingen zoals wenkbrauwen harsen, epileren tot professionele peeling, gezichtsbehandelingen en anti-stress massages, verzorg ik ook bruids- of galafeest make-up. Ik werk uitsluitend op afspraak.

Daarnaast begeleid ik als voedingsconsulente cliënten op een professionele manier om problemen met overgewicht of ondergewicht aan te pakken. Ik probeer cliënten tijdens een traject ze bewust te maken van het kiezen voor een gezond eet- en beweegpatroon. Er zijn vele manieren om af te vallen, maar ze zijn niet allemaal gezond. Het ‘wonderdieet’ waarbij je makkelijk en snel blijvend kilo’s kwijtraakt, bestaat niet. Als lifestyle coach geef ik een advies over het verband tussen stress en eten, ik ben een stok achter de deur voor je, ik help je motiveren. Ik ben er voor mensen die bewust willen kiezen voor gezonde voeding, beweging, ziekte preventie en innerlijke balans.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty by Duska uit de rubriek schoonheidssalon uit Nijmegen is gevestigd aan de Ganzenheuvel 33 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24376676.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty by Duska zijn o.a. :