Blij met Nei in Nijmegen

Blij zijn, goed in je vel zitten, dat willen we allemaal!!!

Over Blij met Nei

Blij met Nei valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Irma den Besten is de drijvende kracht achter Blij met Nei. Voor haar zijn licht en lucht om haar heen heel belangrijk. Ze wil dan ook graag dat kinderen en volwassenen zich Lichter gaan voelen door (onbewuste) emoties, pijn en oude patronen los te laten tijdens het consult. Dat een gevoel van opluchting wordt ervaren, waardoor het ademen letterlijk lichter en makkelijker gaat. Om weer vol vertrouwen en plezier de toekomst in te kunnen gaan en hun eigen licht te laten stralen. Uiteindelijk worden we daar allemaal blij van.

Soms maak je je zorgen over jezelf of je kind, omdat het thuis of op school niet lekker gaat. Een kind kan erg gevoelig of druk zijn, of moeite hebben zich te concentreren. Als volwassene kun je moeite hebben je grenzen aan te geven. Is er sprake van veel boosheid of verdriet en kom je niet achter de echte oorzaak. Wil je graag hulp bij ongewenste kinderloosheid of het verwerken van je miskraam.

Dan ben je bij “Blij met nei” aan het goede adres. Met nei-therapie, familieopstelling en andere methodes lukt het simpel en snel tot de kern te komen.

Verschillende behandelingsmethodes:

- Nei - Familieopstelling - Luisterkind - Hooggevoeligheid - Lost twin

Voor meer informatie of de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Ook kun je contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Blij met Nei uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Malvert 6147 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-3442551.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Blij met Nei zijn o.a. :

Nieuws van Blij met Nei in Nijmegen

Cadeautje!

Cadeautje!

Vraag gratis een mini-afstemming aan