BSM Praktijk uit de knoop in Deursen-Dennenburg

Leefstijl interventie

Over BSM Praktijk uit de knoop

BSM Praktijk uit de knoop valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Karin Vocking is de drijvende kracht achter BSM Praktijk uit de knoop. In 2016 ben ik mijn praktijk gestart, nadat ik in 2015 de driejarige opleiding tot BSM-deJong® therapeut had afgerond. In mijn praktijk uit de knoop bied ik een vorm van leefstijl-coaching/interventie aan. Wel met als uitgangspunt de BSM-deJong® methode.

Bent u op zoek naar een therapeut? Omdat uw kind gedrags- of ontwikkelingsproblemen heeft? Of lijkt uw kind niet erg gelukkig? Kijk dan niet verder. U bent aan het juiste adres bij Praktijk uit de knoop. Ik kan u wellicht helpen met u 'uit de knoop' te halen.

Bij welk soort problemen biedt de BSM-deJong® benadering uitkomst:

-Faalangst, concentratieproblemen

-ADHD, ADD, PDD-NOS

-Dyslexie, dyscalculie

-Problemen met lezen, spelling, rekenen en schrijven

-Driftig, agressief gedrag

-Verlegenheid, onzekerheid, heimwee, angst

-Paniekaanvallen

-Sociale weerbaarheid, geplaagd worden

-Weinig vriendjes, weinig sociale contacten

-Vermoeidheid

-Ontwikkelingsachterstand

-Eczeem, astma

-Zindelijk worden

-Laat praten, spraakproblemen

-Fijne en grove motoriek

-Slecht handschrift

-Moeizaam leren zwemmen, fietsen

-Slecht eten en/of slapen

-Buikpijn, hoofdpijn

-Voedings- en verteringsproblemen

-Scheel kijken, lui oog

Ik benader het probleem van uw kind op een geheel eigen, unieke wijze als BSM-deJong® therapeut. U zult binnen een aantal maanden inzicht in de oorzaak van uw kinds probleem hebben en is er grote kans op een spectaculaire verbetering. Eindelijk snapt u wat er met uw kind aan de hand is en ontdekt u dat er hoop is op herstel.

Tijdens deze – op het geheel gerichte – therapie wordt de samenhang tussen neurologische, biochemische en fysiologische processen in het lichaam onderzocht. Met eenvoudige bewegingsoefeningen en massages prikkelen we specifieke delen van de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor deze geactiveerd of geremd worden. Het lichaam wordt sterker en komt weer in balans. Hierdoor kunnen prikkels uit de omgeving goed gedoseerd worden waargenomen en beter worden verwerkt. Zo kunnen symptomen en belemmeringen al binnen enkele weken verdwijnen. Zelfherstel en inhalen van een achterstand is door deze subtiele ‘brein-stimulatie’ daadwerkelijk binnen handbereik.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BSM Praktijk uit de knoop uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Hoogstraat 14a in Deursen-Dennenburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14788949.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BSM Praktijk uit de knoop zijn o.a. :