CaDeClin in Nijmegen

Huid-, oedeem- en lasertherapie. Paramedische en esthetische huidbehandelingen.

Over CaDeClin

CaDeClin valt onder de rubriek schoonheidssalon in Nijmegen.

Carona Theunissen is de drijvende kracht achter CaDeClin.

De huid heeft mij altijd gefascineerd, mede vanwege huidproblemen vanaf mijn pubertijd. Het juist verzorgen van de huid is essentieel voor mij. Als huidtherapeut kan ik paramedische en esthetische behandelingen verzorgen. Het is voldoening gevend om mensen met huidaandoeningen van dienst te zijn, maar ook om mensen een tevreden gevoel te geven, bijdragend aan een goede kwaliteit van leven.

Mijn missie is mensen met een hulpvraag betreffende een huidaandoening een effectieve behandeling aan te bieden en goede voorlichting te geven. Hierbij streef ik ernaar de bezoeker de aandacht en zorg te bieden die nodig is met het oog op herstel, dan wel verbetering van de huid en de kwaliteit van leven. Het esthetisch aspect vind ik net zo belangrijk in deze en zal zeker niet op de achtergrond gesteld worden.

Mijn visie is om in een maatschappij met toenemende vraag naar optimale huidzorg, paramedische en esthetische zorg te bieden. De bezoek(st)er en zijn/haar verwachting wil ik centraal stellen in deze, wat ongetwijfeld zal resulteren in een steeds uitbreidend klantentevredenheid, waarbij ik tevens bouw aan een goede naamsbekendheid en marktpositie door het leveren van kwalitatief goede en deskundige zorg.

De behandelingen :

- Huidtherapie, waaronder de volgende behandelingen: acne, couperose, litteken, oedeem, huidoneffenheden, ontharen en pigment.

- Lasertherapie, waaronder de volgende behandelingen: ontharen, couperose, tatoeage verwijderen, schimmelnagel, litteken, rimpels, huidverbetering

- Pedicure

Om bij behandelingen de gewenste resultaten te optimaliseren, wordt er gewerkt met diverse apparaten om de juiste technieken toe te kunnen passen.

Bij CaDeClin wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten, waar geen ingrediƫnten, die irritaties kunnen veroorzaken, in voorkomen, zoals parabenen en parfum.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik udoor naar de website. U kunt contact opnemen met behulp van de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CaDeClin uit de rubriek schoonheidssalon uit Nijmegen is gevestigd aan de Vossenlaan 88 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10525808.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij CaDeClin zijn o.a. :