Carcleaning Nijmegen in Nijmegen

Carcleaning Nijmegen uit Nijmegen heeft geen profiel.

Wat doet Carcleaning Nijmegen in Nijmegen

Carcleaning Nijmegen is een auto poetsbedrijf uit Nijmegen. Men is gevestigd aan de Hooglandseweg 47 A. Het telefoonnummer van Carcleaning Nijmegen in Nijmegen is 024-3737125.

Is Carcleaning Nijmegen in Nijmegen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nijmegenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Carcleaning Nijmegen in Nijmegen valt onder de rubriek auto poetsbedrijf. Een auto poetsbedrijf uit Nijmegen levert onder andere :

Carcleaning Nijmegen is een professionel autopoetsbedrijf, gespecialiseerd in het reconditioneren van alle soorten voertuigen: motoren, auto’s, caravans, campers, vrachtwagens, bussen of boten! Dit voor zowel particulieren als bedrijven. Wij poetsen uw auto en maken hem weer als nieuw! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

R. Janssen zaterdag 22 april 2017

4,5 sterren

“Ron van Eijk is een vakman. Mijn auto zag er bij aanschaf echt heel slecht uit. Grote vlekken in de bekleding en ook de buitenkant veel te doen. Ron heeft de auto in een dag omgetoverd tot een prachtig uitziende auto. Hij licht je goed in over de mogelijkheden voor en is daar eerlijk over. Prima resultaat wat mij betreft.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.