COMM2MOVE Coachingbureau in Voorthuizen

Coachingsbureau & paardencoaching

Over COMM2MOVE Coachingbureau

COMM2MOVE Coachingbureau valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Mevr. Thea van Drie is de drijvende kracht achter COMM2MOVE Coachingsbureau. Ik heb de opleiding "coachend leidinggeven" bij NLP paardencoachopleiding gedaan bij docenten die in Amerika door M. Roberts "Naturel Horsemanship" zijn opgeleid. Daarna heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn passie gaan volgen en dat is coachen! Ik ben gecertificeerd paardencoach en aangesloten als coach bij de NOBCO.

Levensmotto:

Waar ik blij van word is het coachen van mensen en teams, waardoor men meer met zichzelf, als met de ander in verbinding komt. Het paard inzetten tijdens een coachsessie is als het ware; " de spiegel van je ziel tegemoet treden"

Zit je leven even helemaal op slot, of heb je weinig energie, wil je meer rust? Heb je een kind wat onzeker is en heb je begeleiding of een coach nodig? Zoek niet verder je bent bij COMM2MOVE Coachingsbureau aan het juiste adres.

Bij comm2move gebruiken we paarden als een zeer effectief, ervaringsgericht en energiek onderdeel van individuele coaching, teamcoaching, teambuilding, workshops en kindercoaching.

Het aanbod bij COMM2MOVE Coachingsbureau is:

- Wandelcoaching, wandelen in de natuur is een bewezen methode om je gedachten en gevoelens in perspectief te zetten. Doordat je je aandacht automatisch verplaatst naar de omgeving, ontstaat er ruimte, word je milder en neemt je concentratie toe. Je komt even helemaal los van je dagelijkse beslommeringen en gedachten en krijgt scherp wat je écht wilt. Je ontdekt waar je talenten liggen en welke overtuigingen je verder helpen of juist belemmeren. Ik nodig jou en/of je team uit om samen met mij al lopend in gesprek te gaan en samen te onderzoeken waar mogelijkheden liggen.

- Kindercoaching, onzekere kinderen die stoeien met hun zelfbeeld krijgen een flinke dosis zelfvertrouwen door deel te nemen aan een weerbaarheidstraining met paarden. Op een speelse manier worden er oefeningen met de paarden gedaan waarbij weerbaarheid van het kind voorop staat; “zoals het paard komt te dichtbij, wat doe je dan…. loop je weg, of geeft je door je houding aan dat het paard niet dichterbij mag komen”. Deze werkvorm wordt in groepsverband als individuele kindercoaching aangeboden. We bieden ook individuele kindercoachtrajecten aan, dit is uiteraard maatwerk!

- Workshops, * Workshop Paardencoaching Spiegelen met paarden is de perfecte manier om eerlijk, puur en zonder veroordeling bewust te worden van je eigen gedrag, gevoel en communicatie.

Door de spiegel die het paard de deelnemer voorhoudt, geeft dat informatie over jouw overtuigingen en talenten, het levert mooie, confronterende en vooral waardevolle inzichten op voor jou als deelnemer. En dit inzicht leidt weer tot (vernieuwde)keuzes.

* Workshop Wandelcoaching Wandelen in de natuur is een bewezen methode om je gedachten en gevoelens in perspectief te zetten. Je komt even helemaal los van je dagelijkse beslommeringen en gedachten en krijgt scherp wat je écht wilt. Je ontdekt waar je talenten of van je collega liggen en welke overtuigingen je verder helpen of juist belemmeren.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de site. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50733892.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij COMM2MOVE Coachingbureau zijn o.a. :