Corine Adams - Coaching en advies in Nijmegen

Coaching en loopbaanbegeleiding

Over Corine Adams - Coaching en advies

Corine Adams - Coaching en advies valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Bent u op zoek naar professionele begeleiding, een goede coach of loopbaanbegeleiding? Dan bent u bij Corine Adams - Coaching en advies aan het juiste adres. Zij is namelijk als psychologe gespecialiseerd in coaching en loopbaanbegeleiding. Corine Adams is sinds 2017 als coach verbonden aan De Academie voor medisch specialisten.

Corine Adams - Coaching en advies biedt de volgende diensten aan:

- (Team) Coaching, is het begeleiden van mensen zodat zij (weer) optimaal gaan functioneren.

- Loopbaanbegeleiding, is gericht op een duidelijk resultaat, namelijk een loopbaanplan met heldere, haalbare en concrete stappen.

- Outplacement, is gericht op een duidelijk resultaat, namelijk een passende nieuwe functie.

Corine Adams begeleidt het proces door te motiveren, te stimuleren, uit te dagen en te confronteren. Door een sfeer te creëren van onvoorwaardelijke steun en aandacht nodigt Corine Adams de cliënt uit tot zelfonderzoek.

Een op maat gemaakt programma maakt Corine Adams, waarin gelegenheid is voor tussentijdse aanpassingen en aanvullingen. Ze gebruikt een groot arsenaal van opdrachten en oefeningen en geeft op creatieve en inspirerende manier vorm aan het traject. Corine Adams heeft veel ervaring met Teambuilding en Duurzame Inzetbaarheid.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Corine Adams - Coaching en advies uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Wilhelminasingel 4 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0243600655.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Corine Adams - Coaching en advies zijn o.a. :