De Relatiepraktijk in Nijmegen

De Relatiepraktijk: Therapie, begeleiding, bemiddeling en coaching.

Over De Relatiepraktijk

De Relatiepraktijk valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Zoekt u een expertisecentrum voor relatie en gezin? Dan bent u De Relatiepraktijk aan het juiste adres. Er worden therapeutische behandelingen aangeboden voor de meest voorkomende klachten, problemen en hulpvragen.

Deze therapeutische behandelingen worden aangeboden voor gezinnen in de regio Zuid-Gelderland (Nijmegen en Rivierenland), Noord-Brabant (Oss en omgeving) en Noord-Limburg. Inmiddels is het werkgebied uitgebreid. Eén van de therapeuten woont in het grensgebied in Duitsland (regio Kleef) en spreekt zowel Nederlands als Duits. De gesprekken kunnen op locatie in Nederland als in het Duitse Kevelaer plaats vinden.

U kunt bij De Relatiepraktijk terecht voor diverse therapeutische behandelingen. Een overzicht hiervan ziet u hieronder terug. Uitgebreide informatie kunt u terug vinden op de website.

De therapeutische behandelingen:

- Individuele therapie, gezinstherapie, opvoedondersteuning, relatietherapie, scheidingsbemiddeling, en scheidingsbegeleiding.

U kunt de website bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Relatiepraktijk uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de anna blamanlaan 18 in nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15198484.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Relatiepraktijk zijn o.a. :