Ellen Geschiere Coaching in Nijmegen

Ellen Geschiere Coaching | Life coaching, therapie & healing.

Over Ellen Geschiere Coaching

Ellen Geschiere Coaching valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

U kunt bij Ellen Geschiere Coaching terecht voor life coaching en therapie.

Staat jouw geluk op één? Het leven kent vele wendingen, met alle mogelijke gevolgen. Je kan vastlopen en niet weten wat je moet doen. Ik help je om jouw kracht te (her)vinden.

Doordat ik ben opgeleid als zowel Life Coach én therapeut, ben ik in staat om je te ondersteunen op de manier die het beste bij jou past. Ik doe dat door de onderstaande mogelijkheden aan te bieden.

Life coaching:

In dit traject leer je omgaan met alle uitdagingen die je op je levenspad tegenkomt. Stilstaan bij wat je uit balans brengt, je kracht hervinden en in beweging komen om dat wat je wilt ook echt te bereiken. Ook als je aanmoediging en inspiratie zoekt om nieuwe stappen te zetten! Afhankelijk van je vraag gebruik in elementen uit NLP, ACT en Positieve Psychologie. Dit combineer ik met een holistische kijk op het leven.

Therapie & Healing:

Lichter leren leven als emoties of situaties uit het verleden je geluk en gezondheid in de weg staan. Inzicht in de oorzaken van je klachten en leren hoe je de pijn kunt loslaten. Ieder traject heeft een persoonlijke, unieke invulling. Ik werk met technieken als NEI, ACT, Innerlijk Kind Werk of bijvoorbeeld Familie Opstellingen. Hiermee onderzoeken we de achtergronden van je hulpvraag. Healing vindt plaats wanneer door inzichten de balans tussen lichaam, geest en ziel hersteld wordt. Er ontstaat ruimte om te leven zoals jij dat wilt. Vanuit je kracht en vrij van oude belemmeringen.

Trainingen:

Drie verschillende trainingen gericht op zelfontwikkeling. In kleine groepen werk je samen met andere vrouwen actief aan jezelf. De trainingen zijn: • Versterk Je Innerlijke Kracht • Lichter Leven met Emotional Freedom Techniek • Meditatie & Chakra’s

Op mijn website vind je uitgebreide informatie over de bovenstaande diensten. Je vindt er ook antwoorden op veel gestelde vragen.

Gratis coachsessie:

Wil je ervaren wat coaching voor jou kan betekenen, boek dan via de site een gratis coachgesprek van 30 minuten.

VERANDERING BEGINT MET EEN EERSTE STAP


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ellen Geschiere Coaching uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Oranjesingel 24 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12615191.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ellen Geschiere Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Ellen Geschiere Coaching in Nijmegen

Feller Licht workshop dag 25 juni 2021

Feller Licht workshop dag 25 juni 2021

Op vrijdag 25 juni geef ik samen met mijn fantastische collega’s van het Feller Licht Netwerk weer superleuke workshops weg.

LETTING GO & CLEARING SPACE

LETTING GO & CLEARING SPACE

De lente is begonnen!