Erna Staal (relatie)therapie in Nijmegen

Meer veerkracht en lichter leven

Over Erna Staal (relatie)therapie

Erna Staal (relatie)therapie valt onder de rubriek therapeut in Nijmegen.

Welkom mijn naam is Erna Staal. Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk voor individuele en relatietherapie onder de naam Identity Projects. Ik werk met mensen die klachten hebben als stress, burn-out, somberte, depressie en angst. Tevens werk ik als relatietherapeut.

In mijn werk maak ik gebruik van twee uiterst effectieve methoden: de Polyvagaal theorie van Stephen Porges en de Past Reality Integration (PRI). De werking van ons autonome zenuwstelsel staat hierin centraal. Ons zenuwstelsel heeft vorm gekregen door onze ervaringen in het leven. Gedrag, gevoelens en gedachten komen voort uit dit programma. Vaak is dit een programma van overleven, van vechten en vluchten of van verkramping. Door het zenuwstelsel opnieuw te leren reguleren, komt er nieuwe ruimte en verdwijnen klachten naar de achtergrond. Vanuit contact met de gezonde deel van het zenuwstelsel wordt het programma van overleven een programma van leven. En ontstaat er een nieuw verhaal. Jouw eigen verhaal, een verhaal van mogelijkheden, ontspanning en welzijn.

Mijn aanbod:

Bij het intakegesprek onderzoeken we je hulpvraag en wat ik daarin te bieden heb. Je kunt dan tevens kijken of je een klik voelt met mij als therapeut. Gaan we samenwerken dan maken we eens in de twee weken een afspraak van een uur. Je krijgt concrete tools om in de tussenliggende periode zelf aan de slag te kunnen. Want dat is de uitkomst van ons traject, je leert op een constructieve manier om te gaan met lastige situaties. Je krijgt meer veerkracht en plezier in het leven.

Worstel niet langer met lastige gevoelens en gedachten dan nodig is. Je kunt je omgeving vaak niet veranderen. Wat je wel kunt veranderen is hoe je tegen die omgeving aankijkt en hoe je ermee om wilt gaan. En dat maak vaak een wereld van verschil.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Erna Staal (relatie)therapie uit de rubriek therapeut uit Nijmegen is gevestigd aan de Dominicanenstraat 62 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47430875.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Erna Staal (relatie)therapie zijn o.a. :