Fabri Nijmegen in Nijmegen

Voor al uw tuinmeubels of accessoires voor in of rondom het huis.

Over Fabri Nijmegen

Fabri Nijmegen valt onder de rubriek meubelmaker in Nijmegen.

Waarom is er gekozen voor de naam Fabri? In het Latijns betekend Fabri 'timmerman'. Deze naam past perfect bij het bedrijf. U kunt bij Fabri Nijmegen namelijk terecht voor steiger houten meubelen en accessoires.

Fabri Nijmegen is door eigenaar de heer P Thijssen opgericht op 01-06-2015. Doelstelling van Fabri Nijmegen is om goed werk te kunnen leveren en daarmee ook de klantenkring te kunnen uitbreiden.

Werkzaamheden van Fabri Nijmegen zijn idee├źn uitwerken en natuurlijk het maken van steiger houten meubels en accessoires. Fabri Nijmegen haalt zijn producten uit een groothandel van hout, er wordt uitsluitend uitstekend materiaal gebruikt.

De werktijden van Fabri Nijmegen zijn van 09:00 tot 17:00 uur. Voor vragen en/of meer informatie over alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen. Bekijk de facebookpagina voor impressie foto's!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fabri Nijmegen uit de rubriek meubelmaker uit Nijmegen is gevestigd aan de Aldenhof 3801 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22545087.

Diensten en producten voor meubelmaker

Trefwoorden die horen bij Fabri Nijmegen zijn o.a. :