Faktor 22 in Nijmegen

Creative concepts en design

Over Faktor 22

Faktor 22 valt onder de rubriek reclamebureau uit Nijmegen.

Wilt u reclame maken maar weet u zelf niet zo goed hoe u dit moet doen of heeft u daar geen tijd voor? Dan bent u bij Reclamebureau Faktor 22 aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een goede eerste indruk kan maken. Wij bouwen websites gebaseerd op het snelle en veilige CMS WordPress. Websites die wij ontwikkelen, hebben de hoogst mogelijke gebruikerservaring (desktop, mobiel en tablet).

Wij zijn ooit begonnen met grafische vormgeving. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in dit vak. Wij durven te zeggen dat wij uitblinken in grafische vormgeving. Op papier, scherm, gevel, kleding of bedrijfswagen. Wij maken het allemaal.

Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw klanten u snel en makkelijk online kunnen vinden. Wij bereiken uw klanten via advertentie en sociale mediacampagnes. Maar natuurlijk bekijken bij ook de mogelijkheden van e-mailmarketing en het activeren van uw bestaande klantenbestand.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

GSM Switch zondag 4 maart 2018

5 sterren

“Faktor 22 gaf ons de juiste begeleiding tijdens de bouw van onze nieuwe huisstijl en responsive website. Zeer prettige samenwerking waarbij er een excellente vertaalslag wordt gemaakt van onze idee├źn, behoeften en wensen naar een werkbare en mooie website. Het team is ongelooflijk proactief en denkt mee alsof ze een deel van onze onderneming zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen. - Rashed Akbari”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Ronald Grotenbreg donderdag 18 januari 2018

5 sterren

“We hebben als jong dynamisch bedrijf (rofraline.nl) onlangs een geheel nieuwe website laten bouwen door Faktor 22. We zijn uitermate tevreden over het (eind)resultaat. Omdat het een dynamisch geheel is is er ook de ruimte om te verbeteren of aanpassingen te doen. De top 3 kwaliteiten zijn wat ons betreft het inleven/meedenken, de flexibele opstelling en de extra ondersteuning bij allerlei vragen of onduidelijkheden. Zou Faktor 22 zeker aanbevelen met name om het zeer plezierige contact ! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Faktor 22 uit de rubriek reclamebureau uit Nijmegen is gevestigd aan de Graafseweg 274 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-2022190.

Diensten en producten voor reclamebureau

Trefwoorden die horen bij Faktor 22 zijn o.a. :