Faktor 22 in Nijmegen

Faktor 22 uit Nijmegen heeft geen profiel.

Wat doet Faktor 22 in Nijmegen

Faktor 22 is een reclamebureau uit Nijmegen. Men is gevestigd aan de Graafseweg 274. Het telefoonnummer van Faktor 22 in Nijmegen is 024-2022190.

Is Faktor 22 in Nijmegen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nijmegenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Faktor 22 in Nijmegen valt onder de rubriek reclamebureau. Een reclamebureau uit Nijmegen levert onder andere :

Faktor 22 helpt organisaties online ondernemen. We zijn een no-nonsense webdesign bureau gevestigd in Nijmegen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

GSM Switch zondag 4 maart 2018

5 sterren

“Faktor 22 gaf ons de juiste begeleiding tijdens de bouw van onze nieuwe huisstijl en responsive website. Zeer prettige samenwerking waarbij er een excellente vertaalslag wordt gemaakt van onze idee├źn, behoeften en wensen naar een werkbare en mooie website. Het team is ongelooflijk proactief en denkt mee alsof ze een deel van onze onderneming zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen. - Rashed Akbari”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Ronald Grotenbreg donderdag 18 januari 2018

5 sterren

“We hebben als jong dynamisch bedrijf (rofraline.nl) onlangs een geheel nieuwe website laten bouwen door Faktor 22. We zijn uitermate tevreden over het (eind)resultaat. Omdat het een dynamisch geheel is is er ook de ruimte om te verbeteren of aanpassingen te doen. De top 3 kwaliteiten zijn wat ons betreft het inleven/meedenken, de flexibele opstelling en de extra ondersteuning bij allerlei vragen of onduidelijkheden. Zou Faktor 22 zeker aanbevelen met name om het zeer plezierige contact ! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.