Fix-it-Rioolservice in Nijmegen

Waar service en klantvriendelijkheid een begrip zijn en vertrouwen de basis van een prettige samenwerking!

Over Fix-it-Rioolservice

Fix-it-Rioolservice valt onder de rubriek klussenbedrijf in Nijmegen.

Fix-it-Rioolservice:

Wij zijn groeiend bedrijf, met 20 jaar ervaring, dat zich voornamelijk richt op het ontstoppen en/of aanleggen van riolering van woonhuizen en bedrijven.

Hierbij willen wij de nadruk niet alleen leggen op kwaliteit en prijs, maar zeker ook op klantgerichtheid (in de vorm van goede communicatie en service) en eerlijkheid.

Voor vragen zijn wij natuurlijk altijd direct bereikbaar op:

024-8441775

Aanleg Riolering:

Fix-it-Riool is een rioolbedrijf dat zich graag onderscheidt van ieder ander rioolbedrijf. Het idee voor het rioolbedrijf kwam voort uit de mening dat het beter kan en beter moet. Het rioolbedrijf is al jarenlang werkzaam in de branche en is al veel onprofessionele rioolbedrijven tegen gekomen.

Riool Ontstoppen:

Riool of afvoer ontstoppen? Als specialist in rioleringswerk verzorgt Fix It zowel preventieve reiniging als ontstopping van leidingen, afvoer en riolering. Fix It kan elke diameter riolering reinigen en ontstoppen. Zonder hak- en breekwerk. Kortom: een schone leiding, zonder overlast.

Camera Inspectie:

Terugkerende rioolverstopping? Onaangename geur of stankoverlast? Fix-it-Riool geeft inzicht in de kwalitatieve toestand van een leidingstelsel. Voor het inspecteren wordt gebruik gemaakt van camera rioolinspecties, leiding plaats detectie of rookdetectie.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

A. Verweij vrijdag 7 augustus 2020

5 sterren

“Zeer snelle service. Binnen 2 uur na melding was de monteur er al. Goede diagnose. Meteen werd de gigantische verstopping in de kruipruimte aangepakt en verholpen. Ondanks de hitte een zeer vriendelijke monteur. Een zeer redelijke prijs.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Tom Janssen dinsdag 30 december 2014

4,5 sterren

“Na het doorgeven van een probleem m.b.t. de riolering is er snel en adequaat gereageerd. Prima, zeer vriendelijk en deskundig personeel. De verstopping is verholpen en ook vervolg werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf! Aanbevolen. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Fix-it-Rioolservice uit de rubriek klussenbedrijf uit Nijmegen is gevestigd aan de Binderskampweg 29 -13 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-8441775.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Fix-it-Rioolservice zijn o.a. :