Flow de carrière coach in Schaijk

Welkom bij | Flow de carrière coach

Over Flow de carrière coach

Flow de carrière coach valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Mevr. Sonja de Louw is het gezicht en de drijvende kracht achter Flow de carrière coach. Ik ben ruim 20 jaar Loopbaancoach. Ik heb daarvoor de Academie Mens Arbeid de studie Arbeidsvoorziening met als specialisatie training en opleiding gevolgd. Ook volgde ik de post-HBO studie voor Loopbaancoaching en heb ik vele aanvullende trainingen in het vakgebied gevolgd.

Ik wil je graag helpen bij je talent, want dat heeft iedereen. Omdat te zien en je kansen te pakken heb je wat lef nodig, maar ik help je daar graag bij.

Ben je op zoek naar een coach voor je persoonlijke ontwikkeling, voor werk of wellicht een carrièreswitch? Zoek dan niet verder. Je bent op het juiste adres bij Flow de carrière coach.

Programma's die te volgen zijn bij Flow de carrière coach:

- Coach trajecten, helpt jou op weg met zelfreflectie, inzicht en zelfredzaamheid om keuzes te maken die recht doen aan jouw talent en persoonlijke ontwikkeling.

- Talent ontwikkeling Young Professional, een jaarprogramma in kleine groep, max 10 deelnemers, waarin trainingsdagen, workshops en persoonlijke coaching elkaar afwisselen.

- F*ck dat pensioen 50+, dit jaarprogramma helpt de 50+er om de balans op te maken over werk en leven. Wat zijn je talenten, wat maakt je waardevol en hoe kun je jezelf met al je opgedane ervaring zo goed mogelijk inzetten, om met plezier, energiek en betekenisvol ouder te worden.

- Loopbaan APK, is een beproefd instrument om je medewerkers in beweging te krijgen. Het verhoogt de flexibiliteit, inzetbaarheid en zelfredzaamheid van je medewerkers.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Flow de carrière coach uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Zonnedauw 2 in Schaijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10910330.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Flow de carrière coach zijn o.a. :