G3 Uitlaatspecialist in Nijmegen

Maatwerk is onze standaard!

Over G3 Uitlaatspecialist

G3 Uitlaatspecialist valt onder de rubriek auto onderdelen in Nijmegen.

Uitlaat systemen op maat voor elk type auto en motorfiets, zowel RVS als staal.

Wilt u meer PK'S voor uw auto dan bent u bij ons aan het juiste adres. G3 Uitlaatspecialist is de specialist in uitlaatsystemen voor alle type personenauto’s en motoren. Onze uitlaten voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn al onze uitlaatdelen uitvoerig getest en uiteraard voorzien van een E-keur.

Wij beschikken daarnaast ook over accessoires voor uw auto of motorfiets waaronder; - Filters - Schokbrekers - Velgen - Verticale deur scharnieren - Veren

Wij beschikken daarnaast over moderne en professionele apparatuur en gereedschappen, hiermee kunnen er volgens de laatste technieken uitlaatsystemen geproduceerd worden. Uw voertuig is onze grootste zorg en wij besteden daar uiteraard volledige aandacht aan.

Waarom kiezen voor G3 Uitlaatspecialist; - Betrouwbaar - Hoge Kwaliteit - Klantgericht - Snelle service - Goede prijs

Voor meer informatie over de mogelijkheden en actuele prijzen kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Max zaterdag 5 mei 2018

5 sterren

“Ik ben zeer vakkundig en professioneel geholpen. Hij gaat zeer perfectionistisch en met goede kwaliteit met je voertuig om, alsof het zijn eigen voertuig is. Ik ben van begin tot eind zeer goed geholpen en het resultaat is perfect en van zeer hoge kwaliteit.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Peter Huner zondag 14 mei 2017

5 sterren

“Uitstekend geholpen op afspraak door een gedreven vakman ! Bedankt !!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

MARTIN THEUNISSEN zaterdag 29 april 2017

5 sterren

“vandaag bij giovanni geweest met mijn fiat 124 spider 2000 us uit 1981 en was veel te laat maar werd toch PERFECT geholpen met het vervangen en reconstrueren van een gecompliceerd uitlaat pijpstuk Vakkundig en met zorg voor een zeer acceptabele prijs geklaard Helemaal top en verdient ruimschoots mijn aanbeveling. Bijna bobbie vergeten bedankt voor de koffie”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

G3 Uitlaatspecialist uit de rubriek auto onderdelen uit Nijmegen is gevestigd aan de Binderskampweg 40B in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-6639325.

Diensten en producten voor auto onderdelen

Trefwoorden die horen bij G3 Uitlaatspecialist zijn o.a. :