Ga Het Aan ! in Arnhem

Ga Het Aan | Eigen kracht coaching | Innerlijk kind coaching

Over Ga Het Aan !

Ga Het Aan ! valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Voel je je niet gehoord? Luister naar jezelf..

Voel je je niet gezien? Zie jezelf..

Voel je je niet geliefd? Hou van jezelf..

Als jij je verdrietig of boos voelt, zoek je vaak de oorzaak én de oplossing bij iemand anders. De persoon op wie je boos bent begrijpt je niet, of je bent verdrietig omdat iemand je liefde niet beantwoordt.

Maar, iemand anders kan deze gevoelens nooit echt bij je wegnemen. En als je het antwoord bij een ander blijft zoeken zullen deze patronen zich blijven herhalen. Bijvoorbeeld dat je je niet gewaardeerd voelt op je werk, of dat je altijd ruzie hebt met vriendinnen, of dat je steeds partners met bindingsangst aantrekt. Alleen jij kunt deze patronen veranderen, binnenin jou. Dus neem de regie over je eigen leven in handen en durf naar binnen te gaan kijken. Ga het aan.

Je kunt leren herkennen waar de ingang naar binnen is. Je emoties zijn namelijk de richtingaanwijzers. De situaties in het nu wijzen je namelijk op pijn uit je verleden. En die oude pijn wil jouw aandacht. Wil gezien, gevoeld en gehoord worden. Zonder oordeel over wat je allemaal voelt maar juist met heel veel liefde en troost voor jezelf.

Wat is er voor nodig?

1. De bereidheid om een hele andere manier van voelen en kijken naar jezelf en het leven aan te leren. Daar moet je voor open staan. Jouw gevoel is jouw verantwoordelijkheid en dat levert innerlijke kracht op.

2. Commitment, op een zachte manier. Omdat je het jezelf gunt dat het beter met je gaat.

3. Intrinsieke motivatie. Doe het niet voor een ander maar echt voor jezelf.

4. Tijd vrij maken voor jezelf, zodat je elke dag een oefening van ongeveer 15 minuten kunt doen. Als je dat minstens een maand lang elke dag doet wordt het een nieuwe gewoonte om dagelijks oprechte aandacht te besteden aan jezelf. Na en paar maanden herhalen van de oefening zal je merken dat je steeds dichterbij jezelf komt en bijvoorbeeld beter je grenzen aan gaat geven en gaat voelen wat jij echt wilt

5. Oprechte aandacht. In de blog op www.gahetaan.nl/blog/ "Mediteren wat is dat eigenlijk?" kun je lezen wat daarmee wordt bedoeld.

Het online 30-dagenprogramma sluit het beste aan als je jezelf in 1 of meerdere van deze kenmerken herkent:

- Je bent behandeld voor depressieve klachten, burnout of angstklachten en behoefte hebt aan nazorg en preventie of als je opnieuw in dezelfde patronen terug aan het vallen bent.

- Je trauma's hebt verwerkt met EMDR maar je blijft je toch angstig of boos voelen

- Je medicatie gebruikt, bijvoorbeeld antidepressiva, maar ondanks dat angstig en/of somber blijft

- Je veel inzicht hebt in de oorsprong van je klachten en mogelijke oplossingen maar het niet lukt om de kennis toe te passen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je naar de website, www.gahetaan.nl. Je kunt met vragen ook contact opnemen via de contactgegevens. Naast het online programma is ook 1 op 1 begeleiding mogelijk.

Ben je er klaar voor om het aan te gaan?

Liefs,

Anne Mathijssen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ga Het Aan ! uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Nijhoffstraat 156 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17556743.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ga Het Aan ! zijn o.a. :