Gerrit Jonker Massage in Nijmegen

Gerrit Jonker Massage: Een massage afgestemd op de wensen en behoefte van de klant.

Over Gerrit Jonker Massage

Gerrit Jonker Massage valt onder de rubriek massage uit Nijmegen.

Gerrit Jonker is de drijvende kracht achter Gerrit Jonker Massage. Een goed contact tussen gemasseerde en masseur is voor Gerrit belangrijk. Dit is voor een goede uitwerking van de massage.

Regelmatig masseren kan bepaalde klachten voorkomen, zoals: Hoofdpijn, nek/rugpijn en vermoeidheid. Gerrit heeft diverse technieken die goed aansluiten bij wat de klant nodig heeft. Ook behandeld Gerrit mensen die behandeld zijn of worden voor kanker. Hiervoor heeft hij een opleiding gevolgd bij Helder & Kadira. Om zorgvuldig en verantwoord te kunnen masseren is eerst een intake nodig. Tijdens deze intake kan Gerrit zien welke gebieden wel of niet gemasseerd kunnen worden.

Pijnklachten zijn signalen die aangeven dat er teveel druk op bepaalde lichaamsdelen staat of dat de balans tussen inspanning en ontspanning scheef is. Gerrit biedt hiervoor de volgende massages aan:

- Diepbindweefsel.

- Craniosacraal en intuïtieve massage.

Gerrit werkt vanuit zijn eigen gevoel en kan hierdoor de massage beter op de wensen en behoeften van de klant afstemmen.

U kunt de website even bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Gerrit Jonker Massage? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gerrit Jonker Massage uit de rubriek massage uit Nijmegen is gevestigd aan de Cees de Jongstraat 6 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54200528.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Gerrit Jonker Massage zijn o.a. :