Gestaltpraktijk Arjen Hart in Nijmegen

Ervaringsgerichte therapie vanuit het hier en nu

Over Gestaltpraktijk Arjen Hart

Gestaltpraktijk Arjen Hart valt onder de rubriek therapeut in Nijmegen.

Ik ben Arjen Hart (1957) en sinds 2013 gestalttherapeut. Ik werk op twee spreeklocaties, in Arnhem en Nijmegen.

Als gestalttherapeut help ik je om beter zicht te krijgen op wie je bent en wat je wilt in je leven. Naar aanleiding van je hulpvraag gaan we onderzoeken wat maakt dat er in je leven stagnatie plaatsvindt en je vastloopt.

Of misschien wil je gewoon meer inzicht in jezelf krijgen en een nieuwe stap maken in je leven. Belangrijk is dat je bereid bent om jezelf te onderzoeken en waar te nemen wat er in het moment met jezelf gebeurt.

Jouw therapie wordt daarmee een ontdekkingsreis waarbij jij jezelf antwoord geeft op jouw hulpvraag.

Gestalttherapie vraagt om een aandachtige, open houding naar jezelf. Je bent bereid om op onderzoek uit te gaan en te ontdekken wie je werkelijk bent. Door middel van zelfonderzoek ervaar je hoe je nu in het leven staat en wat jij in jouw leven wil veranderen. Het maakt niet uit of je al 'weet' wat er aan de hand is of dat jouw situatie juist volledig onduidelijk voor je is.

Gestalttherapie is meer dóen dan praten over of het analyseren van problemen. Ik kijk en voel als gestalttherapeut respectvol mee en help je te onderzoeken op welk punt je vastloopt en wat je nodig hebt om zelf weer verder te kunnen.

Een sessie duurt ongeveer een uur. De kosten voor zowel het intakegesprek als een sessie bedragen € 60,-. Gestalttherapie kan vergoed worden via de aanvullende zorgverzekering en valt onder de module alternatieve geneeswijzen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website van Gestaltpraktijk Arjen Hart. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens of via het contactformulier op de website..


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gestaltpraktijk Arjen Hart uit de rubriek therapeut uit Nijmegen is gevestigd aan de Van Der Duyn Van Maasdamstraat 89 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48773723.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Gestaltpraktijk Arjen Hart zijn o.a. :