Granaatappel Ritueelbegeleiding in Grave

Granaatappel Ritueelbegeleiding | Woorden van Waarde, Beelden van Betekenis.

Over Granaatappel Ritueelbegeleiding

Granaatappel Ritueelbegeleiding valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Nijmegen.

Ritueelbegeleiding is begeleiding bij het afscheidsritueel, oftewel een uitvaart. Eerder was dit het terrein van de pastoor en de dominee. Tegenwoordig geven we vaak zelf vorm aan belangrijke levensmomenten, zo ook aan het afscheid van iemand die overleden is.

Een uitvaartondernemer neemt de volledige organisatie op zich in de week van sterven en uitvaart. Een ritueelbegeleider zorgt specifiek voor de inhoud van de afscheidsviering. Op de dag van het afscheid werken de uitvaartleider en de ritueelbegeleider samen om het afscheid precies zo vorm te geven als u dat wenst.

Een persoonlijk ingekleurd afscheid kan heel mooi en troostend zijn. Het vormt een basis om goed te rouwen, het is een samenzijn dat van grote betekenis is voor nabestaanden en andere aanwezigen.

Heleen Litmaath van Granaatappel Ritueelbegeleiding kan als ritueelbegeleider tijdens de afscheidsceremonie leidend zijn maar ook begeleidend. Wilt u als familie zoveel mogelijk zelf doen? Of geeft u het spreken liever uit handen? Zijn er kinderen die iets willen doen? Welke muziek moet er zéker klinken? Wilt u de mensen iets meegeven als herinnering? Samen maken jullie er een waardevolle ceremonie van. Een afscheid dat past bij de overledene én een gebeurtenis van blijvende betekenis voor u.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Granaatappel Ritueelbegeleiding uit de rubriek uitvaartverzorging uit Nijmegen is gevestigd aan de Dokter Kanterslaan 238 in Grave. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57984528.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Granaatappel Ritueelbegeleiding zijn o.a. :