Haptotherapie Centrum in Nijmegen

U heeft behoefte aan ondersteuning en hulp? Haptotherapie kan u helpen

Over Haptotherapie Centrum

Haptotherapie Centrum valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Haptotherapie is in principe geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning. U kunt daarbij denken aan nare ervaringen, zelfontwikkeling (een negatief zelfbeeld), lichamelijke klachten door stress, moeite met contact maken of moeite omgaan met mensen.

Wat is haptonomie:

De naam is afgeleid van het Griekse woord hapsis (dat betekend gevoel,tast) en nomos (Dat betekend regel,wet). Om een vrij en open persoon te kunnen worden bent u een waardevolle omgeving nodig met liefdevolle en ondersteunende mensen op u heen. Door middel van haptotherapie komt u weer in contact met u zelf en uw omgeving en komt uw gevoel en verstand in balans.

HaptoTherapie Centrum is in 1994 opgericht, ons doel was en is nog steeds de ontwikkeling in de opleiding in de praktijk over te brengen. Tot nu toe is ons doel gelukt.

U vindt op onze website een link terug waar u kunt zien of de behandelingen voor u vergoed kunnen worden door uw verzekeraar. U heeft in ieder geval geen verwijzing nodig om door ons behandeld te kunnen worden en de meeste zorgverzekeraars vergoed een gedeelte of geheel de behandeling.

Ook heeft u bij mij de gelegenheid om gecoacht te worden. U kunt bij mij terecht voor een warme en doelmatige begeleiding. Wij zullen samen uw wensen en 'problemen'bespreken en aan de hand daarvan zullen wij een coachingstraject opstellen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haptotherapie Centrum uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Pontanusstraat 16 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-6844065.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Haptotherapie Centrum zijn o.a. :

Nieuws van Haptotherapie Centrum in Nijmegen

Massagecursus met eigen partner

Massagecursus met eigen partner

Het is een gegeven dat aanraken een heel belangrijk aspect is voor ons welzijn. Het doet ons goed om liefdevol en met aandacht aangeraakt te worden,tijd voor elkaar te maken.