Health coaching en consult in Heilig Landstichting

Bedrijfscounseling & Duurzame inzetbaarheid.

Over Health coaching en consult

Health coaching en consult valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Soms loopt u tegen bepaalde dingen aan in het leven waar u zelf niet meer uitkomt, dan kan het prettig zijn wanneer er iemand met u mee kan kijken en u kan helpen bij het kiezen van de juiste weg in uw leven. Health coaching en consult is de praktijk van Caroline Wienen-Poos, bedrijfscounselor & psychosociaal therapeut. Ik help u graag terug naar uw kern, uw "thuis bij uzelf-gevoel". Caroline helpt u graag bij angst, spanning, onrust, irritatie en stress, gezins- en relatieproblemen, rouw & verlies, eenzaamheid en problemen met de actuele levensfase. Het leven kan soms heel lastig zijn maar door vooruit te kijken zult u merken dat het leven een stuk aangenamer zal worden!

Waarmee kan ik u helpen?;

* organisatie begeleiding

* individuele begeleiding

* teambegeleiding

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Health coaching en consult uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Nijmeegsebaan 106 in Heilig Landstichting. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51669322.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Health coaching en consult zijn o.a. :