Healthy Heart and Soul in Arnhem

Homeopathie...Natuurlijk beter

Over Healthy Heart and Soul

Healthy Heart and Soul valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Nijmegen.

Michelle is de drijvende kracht en het gezicht achter Healthy Heart and Soul. Naast Klassiek Homeopaat ben ik ook o.a. kindertolk en levenscoach. Homeopathie is geschikt voor zowel chronische als acute klachten.

Ben jij iemand die verder wil komen in het leven, krachtig wil staan en gelooft in zichzelf om datgene te kunnen doen wat in zijn of haar missie ligt. Iemand die in klachten een middel ziet om verder te groeien. Iemand die niet op zoek is naar een quick fix, maar een ondersteuning wilt bij zijn of haar ont-wikkel proces...

Samen met jou wil ik de weg weer naar binnen gaan naar de dingen waar jìj tegenaan loopt. Klachten die niet weg willen, maar die er niet voor niets zijn. Wat betekent dit? Waar mag je nog liefdevol mee aan het werk? Welke kracht in jou mag gaan leven? Verlang jij ook naar verbinding met jezelf in liefde en zuiverheid? Wil jij ook een betere gezondheid en vitaliteit? Het is namelijk de bedoeling dat jij datgene doet wat het beste bij jou past om gelukkig te zijn. Jij bent belangrijk!

In mijn gezondheidspraktijk begeleid ik dit proces naar ‘wie ben ik’, ‘waar sta ik voor’, ‘wat heb ik te doen’ en hoe ga ik dat neerzetten. Ik ondersteun je om een authentieke basis te ontwikkelen. Een anker, een fundament, om handelend met verstand, gevoel en intuïtie je eigen weg te plaveien. Ik streef ernaar dat iemand in duurzame verbondenheid tussen de binnen- en buitenwereld van lichaam, ziel en geest, zelfstandig en zelfsturend aan het roer van zijn of haar eigen levensweg komt te staan om ten volle te kunnen leven.

Ik geloof in het holistische systeem met een point to action en doelgerichtheid in het tempo wat het vraagt. In mijn praktijk bied ik preventie en behandeling aan door Ayurvedische voedings- en leefstijladviezen en behandeling. Dit lichaamswerk kan aangevuld worden met yogatherapie waarin ik op maat yoga oefeningen mee kan geven voor extra ‘lichaamscorrectie’ voor ondersteuning voor de specifieke klachten die door de state of mind als oorzaak blokkades geven. Met de coaching vanuit de yogafilosofie en kindertolk methode help ik mensen liefdevol en in veiligheid deze state of mind helder te krijgen om jou als persoon met je unieke kern die in je zit te kunnen laten shinen zoals het bedoeld is. Het is de bedoeling dat jij als persoon datgene doet wat het beste bij je past om gelukkig te zijn.

Ben je op zoek naar een Homeopaat die meer is dan alleen dat, omdat je je zorgen maakt om je gezondheid of dat van je kind? Of omdat je niet verder komt met de klachten die je hebt. Wil je graag natuurlijke middelen gebruiken om je gezondheid te verbeteren of te genezen? Stop dan met zoeken. Je bent aan het juiste adres bij Healthy Heart and Soul.

Homeopathie kan uitkomst bieden, bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Omdat het een holistische geneeswijze is, staat de mens geheel centraal. Wanneer je niet in evenwicht bent met lichaam en geest, dan kun je ziek worden.

Waarvoor kan homeopathie gebruikt worden:

- Menstruatiepijn

- Overgangsklachten

- Chronische vermoeidheid

- Burn-out

- Psychische klachten ( verlegenheid, depressies, angsten, onrust, trauma’s, klachten na verdriet, verdriet, faalangst, burn-out, niet lekker in je vel zitten )

- Acute en andere klachten ( Griep, koorts, ongevallen, allergieën (bijv. hooikoorts), ontstekingen, cystitis (blaasontsteking), pijnklachten, sportblessures, spier- en gewrichtsklachten, hyperventilatie, overgang/ menopauze, voedings- en/of gewichtsproblemen, ondersteuning bij afvallen )

- Chronische klachten, ( Hoofdpijn en migraine, huidproblemen (eczeem, psoriasis, wratten), slapeloosheid, terugkerende verkoudheden, ontstekingen, reumatische klachten, gewrichtsklachten, astma, menstruatieproblemen, PMS (premenstrueel syndroom), vermoeidheid, ME, fibromyalgie, schildklieraandoeningen )

- Kinderen en baby’s, ( Buikkrampen en spugen bij baby’s, huilbaby’s, doorkomen van tandjes, slaapproblemen, klachten na vaccinatie, allergieën, verkoudheden, kinderziekten, darmklachten, oorontstekingen, ADD/ADHD, driftbuien, hyperactieve kinderen, bedplassen, huidklachten (eczeem, wratten), leer- en/of gedragsproblemen, concentratieproblemen, algemene groei- en ontwikkelingsstoornissen, zindelijkheidsproblemen, onzekerheid en faalangst, overgevoeligheid, hoofdpijn en/of buikpijn bij (schoolgaande) kinderen )

- Zwangerschap en bevalling, ( Onvruchtbaarheid, misselijkheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, depressie, bekkeninstabiliteit, borstontsteking, onvoldoende borstvoeding, postnatale depressie, klachten na de bevalling )

- Mannen, ( Prostaatklachten, impotentie,midlife crisis )

Op de samenhang van al je klachten wordt de behandeling afgestemd. Zo kan op deze manier het homeopathisch geneesmiddel een prikkel aan je lichaam afgeven waardoor je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Healthy Heart and Soul uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Nijmegen is gevestigd aan de Tooropstraat 43 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39488969.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Healthy Heart and Soul zijn o.a. :