Helma de Lorijn Bedrijfscoach in Nijmegen

Ondernemers & Business Coaching

Over Helma de Lorijn Bedrijfscoach

Helma de Lorijn Bedrijfscoach valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Helma de Lorijn is de drijvende kracht achter Helma de Lorijn Bedrijfscoach. Ik heb me de afgelopen 27 jaar ontwikkeld als business coach. Daardoor al veel familiebedrijven en ondernemers succesvol begeleid naar succes.

Ben je als familie/bedrijf op zoek naar een coach, omdat je merkt dat er binnen het bedrijf niet goed wordt doorgepakt met de familie? Of is er in het familie/bedrijf onduidelijkheid in de communicatie? Zijn duidelijke afspraken maken lastig? Worden de verwachtingen niet niet uitgesproken en ontstaan er wellicht onderlinge spanningen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Helma de Lorijn Bedrijfscoach.

Je hebt een prachtig bedrijf met een geweldige familie, maar toch lopen er een aantal zaken niet zoals je eigenlijk graag zou willen. Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken hoe je naar het volgende level met je familiebedrijf kunt groeien.

Bij Helma de Lorijn kun je het traject Familiebedrijf Overdracht Coaching gaan volgen. Ieder lid van het familiebedrijf is van harte welkom om in alle veiligheid samen aan de organisatieontwikkeling te werken.

Want samenwerken is vermenigvuldigen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Helma de Lorijn Bedrijfscoach uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Guldenstraat 20 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30375515.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Helma de Lorijn Bedrijfscoach zijn o.a. :

Nieuws van Helma de Lorijn Bedrijfscoach in Nijmegen

BEDRIJFSOPVOLGING BIJ OVERLIJDEN

BEDRIJFSOPVOLGING BIJ OVERLIJDEN

Bij overlijden van een dierbare is er altijd veel verdriet en valt er veel te regelen.

WAT DOE JE WANNEER HET BEDRIJF SNEL GROEIT?

WAT DOE JE WANNEER HET BEDRIJF SNEL GROEIT?

Tijdens een coachsessie sprak ik met Bert. Het bedrijf groeide erg snel en daardoor was het lastig om overzicht te houden.

FAMILIEBEDRIJVEN TEN ONDER DOOR RUZIE

FAMILIEBEDRIJVEN TEN ONDER DOOR RUZIE

Dit lijkt een botte uitspraak maar met grote regelmaat zie ik dit terug in mijn praktijk. 60% van overdrachten binnen de familie loopt spaak op gebrek aan communicatie en vertrouwen onderling.