Huid en Haarstudio Janny in Leuth

Eigentijdse salon voor al uw huid en haar behandelingen, make-up en ontspanningsmassage !!!

Over Huid en Haarstudio Janny

Huid en Haarstudio Janny valt onder de rubriek schoonheidssalon in Nijmegen.

Janny Brugman is de drijvende kracht achter Huid en Haar Studio Janny.

Met het starten van mijn eigen salon is een droom uitgekomen. Veel mensen uit de omgeving van Leuth weten mij inmiddels al goed te vinden. Mijn klantenkring is erg divers. Ben je niet in staat om naar de salon te komen neem dan gerust contact op. Dan kijken we samen naar de mogeijkheden. Al vele jaren help ik met veel plezier mensen in mijn salon. Voor uw huid, haar en ontspanning bent u bij mij in goede handen!

De diensten die ik aanbied:

- Schoonheidssalon, Het hebben van een mooie, gezonde en vooral gave huid is iets wat iedereen graag wil.De behandeling wordt op jou huid aangepast want elke huid is anders.

- Massage,We leven in een tijd waar veel van ons gevraagd wordt. De behoefte aan rust en ontspanning wordt groter. Massage is hier een belangrijk onderdeel in. Hiervoor geef ik diverse ontspannende massages voor het gehele lichaam. Een mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen en met hernieuwde energie je dag te vervolgen.

- Kapsalon,Haarmode verandert snel. Of je nu wilt kleuren, knippen, permanenten, steil of mooi opgestoken. Met goed overleg is alles mogelijk. Ik volg regelmatig cursussen om bij te blijven met de nieuwste technieken en mogelijkheden. Zo kan ik aan de wensen van mijn klanten blijven voldoen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Huid en Haarstudio Janny uit de rubriek schoonheidssalon uit Nijmegen is gevestigd aan de Pastoor van Tielstraat 49 in Leuth. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50941147.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Huid en Haarstudio Janny zijn o.a. :