Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg in Elst

Over Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Nijmegen.

Ingrid Berns is de drijvende kracht achter Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg.

Altijd heb ik veel interesse gehad in mensen, wat er op iemands pad komt en hoe daarmee om te gaan. Het persoonlijke contact met mensen en iets willen betekenen voor mensen in een ingrijpende fase. Dit heeft mij ertoe bewogen de HBO Beroepsopleiding Uitvaartbegeleider bij Meander in Zwolle te gaan volgen. Dit is mede ingegeven door mijn persoonlijke verlieservaringen. Deze en andere ervaringen hebben ertoe geleid dat ik in dit bijzondere vak terecht ben gekomen. Het leven verandert en ik wil en kan van grote betekenis hierin zijn. Mijn grote inlevingsvermogen, persoonlijkheid, betrokkenheid, luisterend oor, oprechte aandacht en energie dragen hieraan bij.

WERKWIJZE:

Na het overlijden van een dierbare overheersen diverse emoties. Uw verdriet kan ik niet wegnemen, ik kan u wel tot steun zijn, helpen en ontzorgen bij het vele wat er op u afkomt. Ik ben dag en nacht telefonisch bereikbaar voor u. Samen stemmen we af wanneer u wenst dat ik langskom. Tijdens dit bezoek bied ik u een luisterend oor, neem rustig de tijd en stem met u af wat nodig en gewenst is. Niet alles hoeft direct besproken en besloten te worden. In de dagen na het overlijden bespreek ik met u stap voor stap alles wat moet, mag, maar vooral kán rondom het afscheid van uw dierbare.

Van A tot Z begeleid ik u persoonlijk. Dit kan ook al voorafgaand aan een overlijden. Tijdens een intakegesprek kan ik u alles vertellen over de vele mogelijkheden en de hulp die ik u kan bieden. Daarnaast kunt u desgewenst uw wensen met betrekking tot het afscheid en de uitvaart met mij bespreken en vastleggen. Na het overlijden ontzorg en help ik naasten met vele praktische zaken. Ik help u bij het regelen en verzorgen van de uitvaart. Een paar weken na de uitvaart bezoek ik u nog eens. Naast dat ik geïnteresseerd ben in uw beleving, kan ik u nazorg bieden.

Verlies en afscheid zijn onlosmakelijk aan ieder mensenleven verbonden. Dit is niet altijd even makkelijk te accepteren en bij het overlijden van een dierbare komt dan ook veel kijken. Dan is het fijn dat u hierbij wordt bijgestaan door mij als uitvaartbegeleider.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Nijmegen is gevestigd aan de Rozenkamp 52 in Elst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47039095.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Ingrid Berns Uitvaart- & Nazorg zijn o.a. :