Inspiratieplek Eigenaardig in Groesbeek

Kom thuis in wie je van oorsprong bent puur en echt!

Over Inspiratieplek Eigenaardig

Inspiratieplek Eigenaardig valt onder de rubriek geneeskunde in Nijmegen.

In mijn praktijk biedt ik helende trajecten aan die een combinatie zijn van healing, coaching en creatief werk.

Wanneer u besluit om een afspraak te maken in mijn praktijk zullen we beginnen met een intakegesprek om zo uw wensen en struikelblokken in kaart te brengen, vanuit hier zullen we samen gaan kijken naar de best passende behandeling.

In mijn atelier begeleid ik u graag op een creatieve manier, door creatief bezig te zijn met natuurlijke producten komen er vaak de mooiste en diepste gesprekken op gang. Mede door mijn opleiding tot bloemiste en mijn levenslange ervaring met plantaardige decoratie kan ik u inspireren en technisch begeleiden.

Daarnaast bent u van harte welkom in mijn ontmoeting- en activiteitenruimte waar u verschillende bijeenkomsten en activiteiten kunt bijwonen. Denk hierbij aan tafelgesprekken, edelsteenmeditatie, kunst in huis of bijvoorbeeld een interactieve lezing.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Inspiratieplek Eigenaardig? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inspiratieplek Eigenaardig uit de rubriek geneeskunde uit Nijmegen is gevestigd aan de Haydnstraat 51 in Groesbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17009796.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Inspiratieplek Eigenaardig zijn o.a. :