KernKracht - spiegelcoach in Nijmegen

KernKracht - spiegelcoach: Leven vanuit je kernkracht!

Over KernKracht - spiegelcoach

KernKracht - spiegelcoach valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Het gezicht achter KernKracht - spiegelcoach is Danielle Spenner. Het is haar gelukt om van slachtoffer uit te groeien naar een inspirator! Van een schim van wie ze ooit was naar een gelukkige ik.

"Meerdere facetten hebben ervoor gezorgd dat ik het leven leef wat ik nu leef, dat ik mag doen wat ik nu doe. Mijn reis is begonnen door mijn eigen pad te gaan volgen. Mijn honden waren de spiegels van mijn ziel. Ze lieten mij zien waar mijn pijnpunten lagen. Ik had prachtige lessen te leren. Ik transformeerde en manifesteerde. Nu leef ik vanuit mijn kernkracht en ben ik bevoorrecht om anderen mensen te mogen begeleiden naar die van hun. Ik ben ervan overtuigd dat mensen zelfhelend zijn, dat het universum net zo lang jouw te leren lessen op je af blijft vuren totdat je jouw les geleerd hebt en zelf gegroeid bent. Ik ben ervan overtuigd dat alles mogelijk is als je hoofd, hart en gevoel congruent met elkaar zijn. En JIJ zelf degene bent die dit bereiken kan!"

Spiegelcoach:

Ieder mens, ieder schepsel is uniek. Als we op aarde komen zijn we puur en onbevangen maar naar mate we ouder worden raken we dat steeds meer kwijt. We worden geconditioneerd, dat begint al op jonge leeftijd, al op zo'n jaar of 5. We leren lopen binnen de verschillende systemen die de maatschappij ons biedt en doen wat er van ons verwacht wordt. Beetje bij beetje raken we onszelf kwijt omdat we vergeten te luisteren. Veel mensen vinden het prima deze geconditioneerde status waarin ze leven. Maar steeds meer mensen vinden dit niet meer fijn. Ze krijgen misschien klachten of worden ziek. Of lopen steeds weer aan tegen problemen die ze terug zien keren in hun leven. Of zomaar ineens wordt je wakker en denk je is dit het nu? Je bent niet meer bewust van jezelf, je bent vergeten te luisteren naar je innerlijke stem... te luisteren naar jezelf!

KernKracht - spiegelcoach coacht veel met behulp van honden.

Coachen met honden als co-coach is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.

Doordat honden heel wat te vertellen hebben zet ik ze graag in. Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt. Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf, je kwaliteiten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

In je kracht staan! Leven vanuit je kern, je gevoel en je eigen kracht! Dat is wat je zal gaan ervaren. Aandacht voor jezelf en wie je nu eigenlijk echt bent. In contact met de coach en de co-coaches zal je werken aan je persoonlijke groei en de bewustwording van jezelf. Dit helpt je om te leven vanuit je kern en je eigen kracht. Kijkend naar jezelf op een nieuwe manier… bewuster. Veranderingen zal je gaan voelen en gaan toepassen.

Het mooie is dat de honden deze innerlijke verandering meteen zullen waarnemen en weerspiegelen omdat zij in het hier en nu leven.

Voor wie? Voor iedereen die bewust wil leven vanuit haar authentieke kracht en gevoel. Iedereen die meer inzicht wil krijgen in zichzelf, persoonlijk wil ontwikkelen en meer balans wil in haar leven kan veel leren.

Ieder mens leeft een leven vol avontuur, ontmoetingen, onverwachtse wendingen, mooie geschenken en obstakels. Voor de een een vlak pad en voor de ander een hobbelige weg met diepe dalen en hoge bergen. Hoe ga je om met alles wat je op je pad tegen komt? Welke blokkades en gedragspatronen liggen hier verborgen? Handel je vanuit ratio of luister je naar je gevoel?

Wil jij weten wie je bent, je zelfbewustzijn vergroten en bij jezelf komen tot in je kern…

KernKracht Spiegelcoach brengt je in contact met je kern, op weg naar je authentieke kracht en helpt jou te zijn wie je echt bent!

Bekijk de website voor de mogelijkheden en meer informatie omtrent online coaching en spiegel coaching. Onlangs is mijn E book verschenen, ik hoop ook jou hiermee te mogen inspireren! Je kunt hem gratis downloaden via mijn site.

Vragen? Of wil je meer info? Ik sta je graag te woord!

Lieve groet, Danielle


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KernKracht - spiegelcoach uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Meijhorst 2917 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11730857.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KernKracht - spiegelcoach zijn o.a. :