LAURA Schoonheidssalon in Nijmegen

LAURA Schoonheidssalon | Intensieve behandelingen met een ultiem gevoel van rust en welbehagen voor maximale huidverbetering afgestemd op jouw wensen.

Over LAURA Schoonheidssalon

LAURA Schoonheidssalon valt onder de rubriek schoonheidssalon in Nijmegen.

Door wellness te combineren met huidverbetering streeft LAURA Schoonheidssalon naar een stralende gezonde huid, met een geluksgevoel wat zich uit in schoonheid. Jouw huid wordt voorzien van de meest hoogwaardige en weldadige behandelingen in een oase van rust. Alle behandelingen zijn speciaal samengesteld voor vrouwen.

Laura is eigenaresse van LAURA Schoonheidssalon in Nijmegen en gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Laura heeft de opleiding dermatologie gevolgd bij U-Consultancy om nog meer kennis te vergaren over de huid. Deze kennis draagt zij over door regelmatig trainingen te geven aan schoonheidsspecialisten. Ook bezoekt Laura congressen en beurzen in Europa en volgt zij zelf veel trainingen, gegeven door leveranciers, vakmensen en dermatologen zoals:

- Masterclass Dermatologie

- Chemische peelings

- Masterclass Microneedling

- Hyperpigmentatie

- Bindweefselmassage

De verschillende behandelingen bij LAURA Schoonheidssalon zijn onder andere:

- Huidverzorging

- Facial

- Huidverbetering

- Huidverjonging

- Pedicure

- Massage

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven of een online afspraak inplannen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LAURA Schoonheidssalon uit de rubriek schoonheidssalon uit Nijmegen is gevestigd aan de Sint Annastraat 403 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30560884.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij LAURA Schoonheidssalon zijn o.a. :