Lavendelvlinder Kindertherapie in Beuningen

Lavendelvlinder Kindertherapie: Kindertherapie van 4 tot 18 jaar.

Over Lavendelvlinder Kindertherapie

Lavendelvlinder Kindertherapie valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Het gezicht achter Lavendelvlinder Kindertherapie is Nicolien van Gaalen. Nicolien is een HBO kindertherapeut. Deze opleiding heeft zij in 2018 en afgerond en toen heeft zij de keuze gemaakt om haar eigen praktijk op te starten. Zo is Lavendelvlinder Kindertherapie ontstaan. Nicolien heeft een SKJ registratie. De training "Ik leer leren" wordt ook door Nicolien gegeven. Voor informatie of aanmelding neemt u contact op via nicolien@lavendelvlinder.nl Lavendelvlinder Kindertherapie biedt begeleiding en training aan voor kinderen en jongeren. Door spreken en spelen krijgt Nicolien zicht op de problematiek die er bij uw kind speelt en wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen functioneren.

Nicolien haar kennis van de meest voorkomende ontwikkelingsstoornissen is up-to-date. Er zijn diverse probleem gebieden. U kunt Lavendelvlinder Kindertherapie raadplegen voor hulp bij: faalangst, lastig gedrag, sociale problemen, rouw, een scheiding en met name autisme (ASS) in de school- of thuis situatie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Lavendelvlinder Kindertherapie? Neemt u dan contact op.

Een gratis informatiegesprek is altijd aan te vragen. Hierin bespreken we de manier van begeleiding, waar , wat uw kind nodig heeft en wat u nodig heeft voor uw kind. Als we eruit komen, is een volgende stap de intake.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lavendelvlinder Kindertherapie uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Mijl 13 in Beuningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30843722.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lavendelvlinder Kindertherapie zijn o.a. :

Nieuws van Lavendelvlinder Kindertherapie in Beuningen

Cursus:

Cursus: "Ik leer leren"

Binnenkort weer de cursus die het leren op het VO makkelijker maakt!

Training denk- en doevaardigheden.

Training denk- en doevaardigheden.

Het aanleren of verstevigen van de leervaardigheden van kinderen.