Lisil Coaching in Groesbeek

De kracht van samen

Over Lisil Coaching

Lisil Coaching valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Lisette Sillessen is de drijvende kracht achter Lisil Coaching. Sinds 1997 werk ik in het onderwijs en daarnaast heb ik mijn eigen coachpraktijk. In de loop van de jaren heb ik mij steeds verder en verder gespecialiseerd in de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Om een ander in zijn of haar kracht te zetten, en op een andere manier te kijken naar een ander, daar hou ik van,. Luisteren zonder een oordeel en met een open blik.

In mijn praktijk komen vooral kinderen die niet lekker in hun vel zitten, omdat ze weinig zelfvertrouwen hebben of door hun hoogsensitiviteit. Vaak zoeken de ouders daar begeleiding voor. Een kind is een onderdeel van het systeem. Hierdoor coach ik een of beide ouders. Geregeld zie je dat het hele gezin er dan krachtig door wordt. Dit komt doordat er meer bewustwording en rust is. Een ieder mag zijn zoals hij of zij is, want je bent goed zoals je bent.

Aanbod van Lisil Coaching is :

- Coaching, ik begeleid kinderen en pubers om in hun kracht te staan. Ze te laten zijn wie ze zijn.

- Gezinscoaching, bewustwording van de verwachtingen die men van elkaar heeft. Door deze verwachtingen uit te spreken, kan erover gesproken worden. Kan de ander zijn visie erop geven. Hierdoor kunnen de verwachtingen bijgesteld worden, waardoor ze beter bij de personen passen. Het geeft inzicht.

- Training/Workshop, ik denk outside de box. Ik bied een training aan, maar tijdens de training kijk ik naar wat jij als deelnemer nodig hebt. De trainingen ontwikkel ik zelf aan de hand van de methode van Karin de Galan.

Als je met mij gewerkt hebt, weet je wat jouw kwaliteiten zijn. Dat je trots mag zijn op wie je bent.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website van Lisil Coaching. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lisil Coaching uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Drentselaan 13 in Groesbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22275895.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lisil Coaching zijn o.a. :