Luxory Pets in Nijmegen

Luxory Pets: Vervul de wens van uw huisdier...

Over Luxory Pets

Luxory Pets valt onder de rubriek dierenwinkel in Nijmegen.

Zoekt u een online dierenwinkel waar u terecht kunt voor artikelen/producten voor uw huisdier? Dan bent u bij Luxory Pets aan het juiste adres.

U kunt hier terecht voor de mooiste cadeaus voor uw huisdier. Zoals speelgoed, accessoires en snacks voor uw hond, kat, vogel of knaagdier.

In de webshop kunt u een keuze maken uit diverse rubrieken, hieronder ziet u deze rubrieken staan:

- Katten: Voer, verzorging, toilet, voer- en drinkbakken, speelgoed, krabpalen en meubels, bedden/manden en kussens, kattenluikjes, vervoersboxen, tuigjes en harnassen en feliway.

- Honden: Verzorging, voer, voer- en drinkbakken, toiletartikelen, speelgoed, bedden/manden en kussens, riemen/ tuigen en harnassen, outdoor, kleding/droogdoeken en bescherming, hondenluiken en afsluithekken, draadkooien en rennen en vervoersboxen.

- Vogels: Voer, voer- en drinkbakken, bodembedekking, kooien en hokken, vervoersboxen, speelgoed, broedartikelen, zitstokken en takken en bestrijdingsartikelen.

- Knaagdieren: Voer, Voer- en drinkbakken, bedden/manden en kussens, vachtverzorging, bodembedekking, kooien en hokken, speelgoed en huisjes, vervoersboxen, tuigjes en harnassen, bestrijdingsartikelen, geneesmiddelen en toiletartikelen.

- Voor baasjes: Hond cadeau artikelen, kat cadeau artikelen, vogel cadeau artikelen, waakborden en anti haar producten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Luxory Pets? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Luxory Pets uit de rubriek dierenwinkel uit Nijmegen is gevestigd aan de Fanfarestraat 3 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24344922.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Luxory Pets zijn o.a. :

Aanbiedingen