Massagepraktijk Balancelife in Berg En Dal

Massagetherapie helpt bij pijnklachten.

Over Massagepraktijk Balancelife

Massagepraktijk Balancelife valt onder de rubriek massage in Nijmegen.

Juliette Munro is de drijvende kracht achter Massagepraktijk Balancelife.

Tijdens verschillende opleidingen die zij gevolgd heeft, heeft zij ontdekt hoe geweldig het is om mensen die niet goed “in hun vel zitten” met de meest uiteenlopende klachten, weer in balans te brengen. Zo is de naam “BalanceLife” ontstaan, opgericht in november 2012.

Massagetherapie is haar passie, uitleggen waar de pijn vandaan komt, waarom het lichaam dit aangeeft en een behandeling geven waardoor u weer uw pad kunt voortzetten.

Wat is Massage therapie?

Massage therapie zit tussen fysiotherapie en wellness massage in. U komt met een vraag, dat kan gewoon behoefte hebben aan een ontspannings massage. Maar waarom heeft u behoefte aan een ontspannings massage? Heeft u de laatste tijd veel stress gehad, slecht geslapen of is er een spanningsveld dat niet uit zichzelf weg gaat? Of heeft u een klacht die u al zo lang heeft en u heeft er al van alles aan laten doen, maar niets lijkt te helpen. “Het zal er wel bij horen….”

Met deze vragen gaan we aan het werk en ik zal er alles aan doen dat u zich beter gaat voelen!

Waarom helpt massage therapie?

Omdat er op een andere manier naar het lichaam gekeken wordt. Bindweefselmassage en cuppen vormt hier de hoofdzaak. Verklevingen in het bindweefsel kunnen de meest uiteenlopende klachten veroorzaken. Zoals die pijnlijke plek in de onderrug, die eeuwige hoofdpijn, die pijnlijke voet of dat rare gevoel in de handen. Het kan ook zijn dat u meer geholpen wordt met ademhalingsoefeningen en/of een ontspanningsmassage om rust en balans terug te krijgen. De hartslag wordt weer regelmatig en u krijgt weer nieuwe energie.

Het lichaam is prachtig als een mooi lopende motor. Maar ook de beste motor moet worden onderhouden.

Soorten behandelingen:

- Klassieke massage

- Guasha

- Bindweefsel massage

- Cupping

- Manuele Lymfedrainage

- Fibromassage

- Lymftaping

- Triggerpoint massage

- Dry Needling

- Hoofdpijn massage

- Voetreflex massage

- Afslankmassage of cellulitemassage

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk Balancelife uit de rubriek massage uit Nijmegen is gevestigd aan de Bosweg 7 in Berg en Dal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22638877.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Balancelife zijn o.a. :