MD assessment coaching training in Groesbeek

Wie in zijn werk maximaal tot zijn recht komt, is een gelukkig mens.

Over MD assessment coaching training

MD assessment coaching training valt onder de rubriek adviesbureau in Nijmegen.

MD assessment coaching training is een adviesbureau op het gebied van mens en werk. Het bureau staat onder de dagelijkse leiding van arbeids- en organisatiepsychologen Mariëlle Damoiseaux en Albert van Veen. Zij bundelden hun jarenlange ervaring en kennis.

Mariëlle geniet in haar werk ervan dat ze dicht bij mensen mag komen. Als coach begeleid ik mensen in een proces naar meer zelfkennis, meer rust en zelfvertrouwen, bij het in actie komen voor een andere invulling van hun werk of bij het ontwikkelen van hun competenties.

Het liefst coach ik met de voeten op de vloer. Door samen met de ander te onderzoeken wat diens kwaliteiten en capaciteiten in het werk zijn, waar de ander zijn motivatie vindt en waar hij of zij door geraakt wordt en geïnspireerd kun je een goede basis leggen voor een nieuwe loopbaan stap. Dat geeft energie.

Albert geloofd erin dat mensen meer kunnen dan soms het geval lijkt te zijn. Dat competenties en kwaliteiten wel degelijk aanwezig kunnen zijn, maar door bepaalde omstandigheden niet of onvoldoende uit de verf komen. Ik vind het heerlijk om met mensen individueel en samen met teams uit te zoeken wat nodig is om de eigen mogelijkheden maximaal in te kunnen zetten, ook in de omstandigheden waarin dit voorheen niet goed lukte. Daarbij wil ik mensen bewustmaken van hun persoonlijke keuzes en motieven, en hun persoonlijke kracht versterken.

De diensten van MD assessment coaching training zijn:

- Assessment

- Coaching

- Training

- Loopbaancoaching

Daarom helpen we je graag om je eigen route te ontdekken en het beste in jezelf naar boven te brengen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MD assessment coaching training uit de rubriek adviesbureau uit Nijmegen is gevestigd aan de Paulus Potterweg 65 in Groesbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-3978892.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij MD assessment coaching training zijn o.a. :