Messias Security in Nijmegen

Messias Security

Over Messias Security

Messias Security valt onder de rubriek beveiliging uit Nijmegen.

De drijvende kracht achter Messias Security is Kerim Akdemir.

Wij zijn een particuliere beveiligingsorganisatie dat gespecialiseerd is in Object beveiliging en dienstverlening. Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van beveiliging, bent u bij Messias Security aan het juiste adres. Dit varieert van; Object beveiliging, Mobiele Surveillance, Camping Beveiliging, Bouwplaats Beveiliging Havenbeveiliging (ISPS), Receptiediensten, Transportbeveiliging, Uitvaartbeveiliging, Winkel surveillance, Ad-hoc diensten.

Messias Security, is een organisatie welke gevestigd is in Nijmegen en werkzaam is onder het door Justitie goedgekeurde ND nummer, ND 5249.

Wij bieden: Messias Security staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Messias Security staat voor kwaliteit, service, professionaliteit en veiligheid. Wij hanteren korte lijnen, dus altijd direct antwoord op uw vraag. Messias Security werkt uitsluitend met ervaren, goed gescreend en gecertificeerde beveiligers. Messias Security werkt samen met andere ervaren, gecertificeerde beveiligingsbedrijven. Zo kunnen wij inspringen en voldoen aan al uw wensen als klant. Uw veiligheid en wensen staan bij ons altijd voorop. Wederzijds vertrouwen is onze drijfveer, wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, afspraak is afspraak. Messias Security biedt zijn diensten tegen een van tevoren overeengekomen scherpe prijs zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Messias Security uit de rubriek beveiliging uit Nijmegen is gevestigd aan de Simone de beauvoirstraat 75 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-87616489.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij Messias Security zijn o.a. :