Mirjam Pappot Kleding- en kleuradvies in Nijmegen

Mirjam Pappot Kleding- en kleuradvies: Voor mannen en vrouwen!

Over Mirjam Pappot Kleding- en kleuradvies

Mirjam Pappot Kleding- en kleuradvies valt onder de rubriek adviesbureau uit Nijmegen.

Mirjam Pappot helpt mannen en vrouwen graag bij het uitzoeken van de juiste kleding. De eerste indruk telt en daarom is het belangrijk dat u de juiste kleding draagt. Hiermee kunt u uw uitstraling versterken.

Iedereen is goed zoals hij of zij is. Er is geen ingewikkelde metamorfose en bewerkelijke make-up nodig om een goede uitstraling te krijgen. U krijgt bij Mirjam Pappot kleur- en stijladvies wat past bij uw persoonlijkheid.

Wanneer u kiest voor kleur- en stijladvies: Weet u precies welke kleuren uw uitstraling positief versterken, zult u een persoonlijke kledingstijl ontwikkelen die bij u past en leert u welke kleding het meest voordelig is voor u figuur.

Gunt u uzelf ook om altijd iets aan te trekken waar u zich goed in voelt? Wilt u ook geen miskopen meer doen? Neemt u dan contact op met Mirjam Pappot.

Workshops:

Mirjam Pappot biedt de workshop ' de kracht van kleur' aan. Tijdens deze workshop krijgt u persoonlijke kleuradvies inclusief een bijzondere kleurkaart in uw top kleuren!

U kunt de website van Mirjam Pappot Kleding- en kleuradvies bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mirjam Pappot Kleding- en kleuradvies uit de rubriek adviesbureau uit Nijmegen is gevestigd aan de Stieltjesstraat 115 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15600207.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Mirjam Pappot Kleding- en kleuradvies zijn o.a. :