Mizania in Arnhem

Mizania uit Arnhem heeft geen profiel.

Wat doet Mizania in Arnhem

Mizania is een massage uit Nijmegen. Men is gevestigd aan de F.Bordewijkhof 4. Het telefoonnummer van Mizania in Arnhem is 06-40740376.

Is Mizania in Arnhem uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nijmegenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Mizania in Arnhem valt onder de rubriek massage. Een massage uit Nijmegen levert onder andere :

Bent u niet in balans door uw drukke dagelijkse leven of zit u gewoon niet lekker in uw vel? Dan bent u bij mij van harte welkom. Mizania is de praktijk voor bewustwording, coaching en massage voor een ieder die opzoek is naar balans. Ik geloof in de samenwerking van lichaam en geest en zal in mijn sessies daarom aandacht hebben voor de totale mens. Door bewustwording en inzichten kunt u loslaten en opnieuw keuzes maken in uw leven waardoor vele klachten zullen verminderen of verdwijnen. Daarnaast werk ik met frequentie therapie om het zelfherstellende vermogen van het lichaam te ondersteunen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • Helder Massage en Bewustzijn

  Jouw lichaam vertelt… mijn handen luisteren.. Trefwoorden van Helder Massage en Bewustzijn : In balans komen, Rebalancing, stress-klachten, burn-out klachten, hoogsensitiviteit, meer energie krijgen, vitaler voelen, voorkomen van lichamelijke klachten, ontspanningsmassage, energetische massage, dynamische pulsen massage, bindweefsel massage, stretchen massage, compressie massage, .

  tel. 06-34820129, Koninginnelaan 99, 6542ZK in Nijmegen

  Meer over Helder Massage en Bewustzijn contact

 • Magnolia Massagepraktijk

  Magnolia Massagepraktijk is gevestigd in Nijmegen.. Trefwoorden van Magnolia Massagepraktijk : massagepraktijk, massage praktijk, ontspanningsmassage, nekmassage, rugmassage, schoudermassage, klachten behandeling, anti stress massage, anti klachten massage, massage tegen klachten, .

  tel. 024-3444281, Tolhuis 1402, 6537PB in Nijmegen

  Meer over Magnolia Massagepraktijk contact website