New Nature Coaching in Groesbeek

“you are welcome with all that you are”

Over New Nature Coaching

New Nature Coaching valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Mevr. Anette Beerens is de drijvende kracht achter New Nature Coaching. Ze nodigt met haar werk de mensen uit om naar de natuur te kijken en daar inspiratie uit te halen die resoneren met je innerlijke proces. Haar missie is dan ook om de boodschap van de aarde die zij hoort, naar de mensen te brengen. Voor een ieder is er een plek waar je kan zijn met alles wat er is. Er ontstaat ontspanning zodra je durft te geloven en er op durft te vertrouwen. Want dan komt er voor jezelf en de wereld energie vrij.

Het aanbod van New Nature Coaching is:

- Individuele Natuurcoaching

- Symbolen proces

- Vision Walk

- Vision Quest

Mevr. Anette Beerens heeft door haar jarenlange ervaring als natuur therapeut, coach, supervisor en docent verschillende methoden geleerd om die te hanteren in het veranderproces van de cliënt om vorm te geven op een passende, heldere, duurzame manier.

Alle processen die zich in je lijf afspelen, spelen zich ook af in de natuur. Die analogie is wezenlijk voor je proces. Ga mee naar buiten, voelen in je lijf, hoe het is, wat je zintuigen gewaar zijn.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

New Nature Coaching uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Biesseltsebaan 30-42 in Groesbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15647097.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij New Nature Coaching zijn o.a. :