No Limits Biking in Beuningen

No Limits Biking

Over No Limits Biking

No Limits Biking valt onder de rubriek verhuur uit Nijmegen.

No-Limits Biking, fietsen als passie! Gespecialiseerd in het begeleiden van mensen om hun doel(en) te bereiken middels gerichte fietstrainingen. Vanuit de passie voor het fietsen heeft eigenaar Fons Sommerdijk "No Limits Biking" opgericht in 2009. De mountainbike en race clinics worden geleid door gespecialiseerde, gediplomeerde instructeurs die passie hebben voor hun sport. De doelstelling van de mountainbikeclinic is de techniek van het mountainbiken aan te leren en uit te bouwen en conditie op te bouwen.

Een goede rijtechniek is de basis voor volledige controle over de fiets. En met die controle begint het mountainbikeplezier pas echt. De instructeur(s) hebben alle benodigde kennis, ervaring en gereedschappen bij zich om bijna alle pechgevallen onderweg op te lossen.

No-Limits Biking biedt verschillende lessen aan. zoals:

- race en mtb clinics

– prive clinics

– mtb clinics voorde jeugd

– mtb verhuur

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze eigen website. Daar staat namelijk nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

No Limits Biking uit de rubriek verhuur uit Nijmegen is gevestigd aan de De Balmerd 52 in Beuningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40944715.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij No Limits Biking zijn o.a. :