Op de been blijven in Berg En Dal

Welkom bij Op de been blijven.

Over Op de been blijven

Op de been blijven valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Marian van Laanen-Zweers is de drijvende kracht achter Op de been blijven. Ik heb de opleiding tot wandelcoach gevolgd bij een gecertificeerd coachbureau. Van mijn grootste passie heb ik mijn werk gemaakt. Als Wandelcoach help ik mensen om op de been te blijven.

Om weer in balans te komen en om op de been te blijven, begeleidt ik je om een manier te vinden om te voorkomen dat je overbelast raakt. Samen met jou wandelen in de natuur, zodat je de rust en ruimte kunt ervaren.

Door 4 wandelingen van ongeveer anderhalve uur krijg je onverdeelde aandacht voor jezelf. In de eerste wandeling help ik je inzicht te krijgen in je situatie, je probleem, de impact en wat je wilt bereiken/veranderen. Je zet iedere keer een stap vooruit, om uiteindelijk zelf je pad te kunnen volgen.

Ook kan ik je helpen met de op de been te blijven.

Ieder mens kan in een burn-out raken als gevolg van langdurige stress door werk , mantelzorg of andere privéomstandigheden of juist door een combinatie. Ik help je stap voor stap om weer zin te krijgen in het leven, zodat je de dingen doet waar je plezier in hebt en die belangrijk voor je zijn.

Afhankelijk van je situatie lopen we samen zes, negen of twaalf wandelingen van anderhalf uur in de natuur.

In de eerste wandeling brengen we je situatie in kaart en kijk je naar wat je meer of juist minder kunt doen, zodat je energie opbouwt en je conditie verbetert.

Marian neemt je graag mee voor een wandeling in de bossen van Berg en Dal.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Op de been blijven uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Prins Mauritslaan 18 in Berg en Dal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53837275.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Op de been blijven zijn o.a. :