OPA Kindercoaching in Tiel

Bij OPA kindercoaching werken de kinderen en jongeren aan zichzelf!

Over OPA Kindercoaching

OPA Kindercoaching valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Mijn naam is Rienk van Dijk, 61 jaar en kindercoach in Tiel. Na een jarenlange carrière in de IT besloot ik een aantal jaren geleden mijn hart te volgen en heb ik me om laten scholen tot kindercoach.

In mijn praktijk – O.P.A. Kindercoaching – zag ik het effect dat pesten kan hebben op kinderen en jong volwassenen. Daarom besloot ik me te specialiseren en ben de Sta Sterk opleidingen bij de Stichting Omgaan met pesten gaan volgen. Pesten is een groot maatschappelijk probleem geworden.

Veel volwassenen kampen nog jaren later met problemen omdat ze in hun jeugd zijn gepest. Ik vind het dan ook geweldig dat er nu trainingen en workshops zijn die kinderen helpen om sterker en weerbaarder te worden! En daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij.

Digitaal pesten is een akelige versie van pesten waar veel kinderen slachtoffer van zijn. Feel Fine Online is een workshop die zich speciaal op deze manier van pesten richt en is bedoeld voor kinderen van 8-15 jaar.

Je kunt bij mij terecht voor de Sta Sterk trainingen en workshop en de workshop Feel Fine Online via O.P.A. Kindercoaching. Mail naar Rienk@opakindercoaching of bel 06 12329209 voor een gratis oriënterend gesprek.

De trainingen zijn: Sta Sterk training individueel en in groepsverband 8-12 jaar Sta Sterk workshops 8-12 jaar Feel Fine Online workshops 8-15 jaar

en gespecialiseerd in:

Sta Sterk training jonge kind 4-7 jaar Sta Sterk training jongeren 13-18 jaar

Kinderen moeten veilig kunnen opgroeien tot sterke volwassenen en O.P.A. staat klaar om ze daar bij te ondersteunen!

Waar kan OPA Kindercoaching nog meer bij helpen?; Als uw kind

* heel erg verlegen is

* onzeker is

* zich zorgen maakt over van alles en nog wat

* een scheiding moet verwerken

* verdrietig is

* last heeft van driftbuien

* (faal)angstig is

* slecht in slaap kan komen

* moeite heeft met emoties herleiden en uiten

* heel veel piekert

Het grote verschil tussen een kindercoach en een andere therapeut is dat een kindercoach een werkwijze/methode zoekt die past bij het kind en niet omgekeerd. Ik kijk naar wat uw kind nodig heeft en pas hier de vorm van begeleiding op aan. De begeleiding duurt ongeveer drie maanden met in totaal gemiddeld zo’n 6- 8 sessies.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op miijn website of neem contact met me op via de telefoon of mail.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OPA Kindercoaching uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Binnenweg 11 in Tiel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12329209.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij OPA Kindercoaching zijn o.a. :