Praktijk Blaauw in Nijmegen

'Uw gezondheid is onze natuurlijke zorg'

Over Praktijk Blaauw

Praktijk Blaauw valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Nijmegen.

Dhr. J. Blaauw is de drijvende kracht achter Praktijk Blaauw. Hij heeft al meer dan 36 jaar praktijkervaring in de orthomoleculaire en natuurgeneeskunde.

Bij een orthomoleculaire behandeling hoort het gebruik van gezonde voeding, wat gericht is op het individu met geconcentreerde voedingssupplementen. Waarin onder meer vitamines, mineralen, enzymen, spoorelementen, aminozuren, nucleotiden, vetzuren zijn verwerkt. Dit zijn allemaal puur lichaamseigen stoffen, die door het lichaam worden benut om biologische processen te reguleren en de weerstand te onderhouden en versterken om te ontgiften.

Praktijk Blaauw richt zich voornamelijk op:

* Patiënten/cliënten die op zoek zijn naar een verantwoorde begeleiding op weg naar een betere gezondheid, door middel van consultatie en/of georganiseerde evenementen

* Collega-therapeuten, die in de gelegenheid gesteld worden om patiënten door te verwijzen naar dit adres, indien men merkt niet verder te komen met de behandeling . Er zal worden gestreefd naar het terug laten keren van de patiënt bij de verwijzende behandelaar.

* Supervisie verlenen aan collega-therapeuten, zodat zij sterker in hun professie komen staan of beginnende therapeuten wegwijs maken in een boeiend, maar complex vak. De jarenlange ervaring speelt hierbij een belangrijke rol.

* Het ondersteunen van het bedrijfsleven, welke met zorg een bijdrage wil leveren aan het serieus bestrijden van ziekteverzuim met lange termijn effect.

* Het geven van ondersteuning vanuit specialisaties door middel van cursus, workshop, publicatie, lezingen, etc.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.

Trefwoorden: immuunversterking, orthomoleculair, functionele geneeskunde, orthomoleculair therapeut, gezondheidspraktijk, orthomoleculaire behandeling, voedingssupplementen, weerstand onderhouden, ontgiften lichaam, biologische processen, bestrijden ziekteverzuim, workshops nijmegen, AGE Reader, ADHD, Darmspecialist, geregistreerd darmtherapeut®, microbioom, testen, ontlastingstest.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Blaauw uit de rubriek gezondheidscentrum uit Nijmegen is gevestigd aan de Cronjestraat 1 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-2022615.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk Blaauw zijn o.a. :